Pagament entre amics Bizum

Pagar la teva part del compte del restaurant, l'entrada d'un concert o el regal d'un amic és ara més senzill gràcies al servei Pagament entre amics Bizum de Bankia Wallet.

 

Si portes mòbil, portes diners

 • Grup de persones fent-se una fotografia

  Promoció actual: Utilitza Bizum i menja't el món. Sortegem 20 paquets d'experiències gastronòmiques amb estrella Michelin. #SiLLevasMovilLLevasDinero. Gaudeix #foodie #yummy

  Consulteu les condicions (PDF, 104 kB)

Què és el Pagament entre amics Bizum?

 • És la manera més fàcil de realitzar petits pagaments(1) entre amics o coneguts: la teva part del compte del restaurant, l'entrada del concert, la despesa comuna de gasolina en un viatge, etc.

  L'enviament d'efectiu es fa des del mòbil de manera instantània. No necessites saber el número de compte de la persona que rebrà els diners, només conèixer el seu telèfon o correu electrònic, i el pagament es realitza de mòbil a mòbil.

Què necessites?

  • Tenir el número de telèfon actualitzat amb nosaltres. Ens el pots facilitar des de qualsevol dels nostres caixers, des de l'Oficina Internet, des de l'App o en qualsevol oficina.
  • Tenir un mòbil Android o iOS.
  • Podràs utilitzar Bizum a través d'App Bankia o a través de Bankia Wallet. Pots baixar-te qualsevol de les app des de Google Play o AppStore
  Icona de baixada Google Play Icona de baixada d'App Store
  • Activa el servei i llest!.Recorda, la teva clau no canvia si ja operes amb els canals digitals de Bankia.

  A partir d'ara, podràs enviar diners als teus amics de la manera més fàcil. Accedeix a l'App de Bankia i utilitza Pagament entre amics Bizum. Fàcil, còmode i assegurança.

   

  (1) Des de 0,50€ a 500€. núm. màxim d'operacions rebudes per dia: 20 operacions. Nre. màxim d'operacions rebudes per mes: 30 operacions. Nre. màxim de sol·licituds de pagament enviades per mes: 30 operacions.