Servicio FinanExpress Bankia

Finança les teves compres, rebuts i impostos domiciliats en qualsevol moment i segons les teves necessitats.

Avantatges del Servei FinanExpress

 • Amb el Servei FinanExpress pots finançar les despeses del dia a dia de manera ràpida i senzilla des dels nostres canals digitals o en qualsevol caixer de Bankia:

  • Els càrrecs que tinguis al compte, tant de rebuts domiciliats com de les compres que facis amb la teva targeta de dèbit.
  • Els pagaments efectuats amb la targeta de crèdit, ja siguin compres, reintegraments o traspassos (Servei Diners Ja), o el mateix pagament mensual de la targeta a finals de mes.

  Així, amb el Servei FinanExpress podràs fraccionar totes aquestes operacions fins a 12 mesos. D'aquesta manera, en menys d'un minut tindràs la teva operació ajornada perquè puguis abordar-la en còmodes quotes. I recorda que pots consultar còmodament totes les teves operacions des de Bankia Online.

  No esperis més per adaptar els pagaments de la targeta a les teves necessitats i gaudeix de la comoditat de no fer cap tràmit addicional.

  Per a saber més sobre el funcionament del Servei FinanExpress, pots consultar la següent Infografia explicativa (PDF, 178 kB).