Servicio Pensión

Perquè a Bankia pensem en tu i en la forma de facilitar tu dia a dia, t'oferim solucions concretes a les teves necessitats. Domicilia la teva pensió i gaudeix de grans avantatges i descomptes.

Avantatges del Servei Pensió

 • El Servei Pensió t'ofereix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials:

  • Et traiem les comissions amb la teva pensió domiciliada.
  • Servei de descobert per valor del 70% de la pensió amb un màxim de 800 ?.
  • Avenç de la data d'abonament de la pensió al dia 25 de cada mes (pensions contributives, Règim General de l'INSS).
  • Servei d'Alertes a Mòbils gratuït (inclou 50 primers missatges en el semestre, missatges addicionals: 0,15 € per missatge + IVA).
  • Gestió gratuïta del canvi de domiciliació de rebuts en compte.
  • Targeta de crèdit Bankia gratuïta per al titular només per fer una compra a l'any amb ella. Llevat de targetes Iberia (Sendo i Max), VíaT, Gasoil, Business, Professional, Platinum, Infinite i Comerç. En cas contrari es cobrarà 34 ?.
  • Targeta Daurada Renfe (Mastercard) modalitat dèbit o crèdit a partir dels 60 anys, amb descomptes en bitllets de tren i altres serveis d'interès com a Protecció Legal Avançada amb Legálitas, Servei d'Orientació i Assegurança de Segona Opinió Mèdica.
  • Descomptes en assegurances de la llar.
  • Activitats gratuïtes i promocions al millor preu perquè puguis aprofitar al màxim tu temps lliure. Tot un món d' avantatges sènior al teu abast.

   

  Servei descobert per a titulars del servei pensió que estiguin al corrent de pagaments, per atendre càrrecs domiciliats i compres a dèbit. En cas d'operacions de reintegraments en caixers el límit de descobert del compte no podrà excedir 200 €. El servei descobert inclou 15 dies de bonificació de la comissió per reclamació de posicions deutores. Transcorregut aquest termini, de romandre el compte sense regularitzar es generarà una comissió per reclamació de posicions deutores de 35 €.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

Condicions de la contractació del servei

  • El Servei Pensió ofereix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials sempre que aquesta pensió sigui igual o superior a 200 €.

Com domiciliar la teva pensió

 • Pots domiciliar la teva pensió fàcilment amb només emplenar les dades del següent Formulari de domiciliació pensió (PDF, 195 kB) incloent el número de compte Bankia en què vol que es faci l'abonament.

  Recorda imprimir, signar i lliurar el document en els Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social.