Servei Pensió

Perquè a Bankia pensem en tu i en la forma de facilitar tu dia a dia, t'oferim solucions concretes a les teves necessitats. Domicilia la teva pensió i gaudeix de grans avantatges i descomptes.

Avantatges del Servei Pensió

 • El Servei Pensió t'ofereix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials:

  • Et traiem les comissions amb teu pensió domiciliada.
  • Servei de descobertper valor del 70% de la pensió amb un màxim de 800€.
  • Avenç de la data d'abonament de la pensió al dia 25 de cada mes (pensions contributives, Règim General de l'INSS).
  • Servei d'Alertes a Mòbils gratuït (inclou 50 primers missatges en el semestre, missatges addicionals: 0,15€ per missatge + IVA).
  • Gestió gratuïta del canvi de domiciliació de rebuts en compte.
  • Targeta de crèdit Bankia gratuïta per al titular sol per realitzar una compra a l'any amb ella. Llevat de targetes Iberia (Sendo i Max), VíaT, Gasoil, Business, Professional, Platinum, Infinite i Comerç. En cas contrari es cobrarà 34€.
  • Targeta Daurada Renfe (MasterCard) modalitat dèbit o crèdit a partir dels 60 anys, amb descomptes en bitllets de tren i altres serveis d'interès com Protecció Legal Avançada amb Legálitas, Servei d'Orientació i Assegurança de Segona Opinió Mèdica.
  • Descomptes en assegurances de la llar.
  • Activitats gratuïtes i promocions al millor preu perquè puguis aprofitar al màxim tu temps lliure. Tot un món d' avantatges sénior al teu alcance.

   

  Servei descobert per a titulars del servei pensió que estiguin al corrent de pagaments, per atendre deutes domiciliats i compres a dèbit. En cas d'operacions de reintegraments en caixers el límit de descobert del compte no podrà excedir de 200€. El servei descobert inclou 15 dies de bonificació de la comissió per reclamació de posicions deutores. Transcorregut aquest termini, de romandre el compte sense regularitzar es generarà una comissió per reclamació de posicions deutores de 35€.

  Assegurança de la llar mitjançada per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el registre administratiu especial de mediadors d'assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

Condicions de la contractació del servei

  • El Servei Pensió ofereix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials sempre que aquestes pensió sigui igual o superior a 200€.

Com domiciliar la teva pensió

 • Pots domiciliar la teva pensió fàcilment amb només emplenar les dades del següent Formulari de domiciliació pensió (PDF, 577 kB) incloent el número de compte Bankia en què vol que es realitzi l'abonament.

  Recorda imprimir, signar i lliurar el document en els Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social.

Promoció

 • Si portes tota la vida fent la millor paella del món… et mereixes un set de ganivets a la teva altura.

  A més dels avantatges del nostre servei pensió, ara si domicilies la pensió a Bankia, et regalem* un Set de ganivets Renberg, recomanats pel cuiner Pepe Rodríguez (MasterChef), sense sortejos.

  Per a pensions ≥ 200€.

  *Promoció vàlida fins a exhaurir existències (35.000 unitats), per a persones físiques majors de 64 anys d'edat, que domiciliïn la pensió major o igual a 200€. L'article promocional està subjecte a tributació de conformitat amb la legislació fiscal vigent. Bases notarials disponibles en oficines de Bankia i bankia.es.Consulta les bases de la promoció (PDF, 146 kB).

  La teva pensió a Bankia valen més del que creus.

   

  Participa en el sorteig* de 120 premis de 1.000€.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada a Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domiciliïn algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut.

  *Promoció vàlida d'1/03/17 al 31/08/17 i de l'1/09/17 al 28/02/18, consistent en dos sortejos (11/10/17 i 11/04/18 respectivament) de 60 premis de 1.000€ cada un, per a clients persones físiques, que tinguin domiciliada la nòmina ≥ 450€ o pensió ≥ 200€, o gestionin el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servei de Canvi de Domiciliació, o bé domiciliïn rebuts a través de Bankia En línia, Oficina Móvil o caixers automàtics habilitats. El premi dinerari té consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte que serà deduïda de l'import del premi. Bases notarials disponibles en oficines Bankia i bankia.es.Consulta les bases de la promoció (PDF, 117 kB).