Servicio Domiciliación de Recibos

Còmode, ràpid i senzill. Nosaltres ens encarreguem del que faci falta per canviar la domiciliació dels teus rebuts.

Avantatges del Servei Domiciliació de Rebuts

 • Si el que cerques és una gestió més ràpida dels rebuts, pots fer el pagament i la domiciliació dels mateixos a través dels nostres caixers automàtiques i els nostres canals digitals*.

  De la manera més senzilla:

  • Selecciona l'opció «Pagament de Rebuts».
  • Segueix les indicacions: dades de l'emissor, import, etc.
  • Comprova les dades i accepta l'operació.
  • Pots domiciliar els teus rebuts en el moment del pagament marcant l'opció SI en l'apartat «Domiciliació de rebuts».

  Nosaltres ens encarreguem de tot el que calgui per canviar la domiciliació dels teus rebuts de la manera més còmoda i segura per a tu.

  * Serveis disponibles les 24 hores. Els pagaments efectuats entre les 22.00 i 23:59 h es faran efectius amb data de l'endemà.

50 premis de 1.000 euros

 • La vida és més fàcil quan tens avantatges

  Domicilia els teus rebuts i participa en el sorteig* de 50 premis de 1.000 euros.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada a Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domiciliïn algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut.

   

  * Promoció vàlida de l'01/03/18 a l'01/10/18 i de l'01/10/18 al 30/03/19; consisteix en dos sortejos (07/11/18 i 07/05/19, respectivament) de 25 premis de 1.000 € cadascun, per a clients persones físiques que tinguin domiciliada la nòmina ≥ 450 € o pensió ≥ 200 €, o gestionin el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servei de Canvi de Domiciliació, o bé domiciliïn rebuts a través de Bankia Online, l'aplicació de Bankia o els caixers automàtics habilitats. Sorteig condicionat a l'obtenció de punts segons aquests criteris: per tenir la nòmina o pensió domiciliada a Bankia, 2 punts. Per cada rebut domiciliat a través del servei de canvi de domiciliació, 2 punts; per cada rebut domiciliat a través de Bankia Online, l'aplicació mòbil de Bankia o el caixer, 2 punts. El premi dinerari té la consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte, que serà deduïda de l'import del premi. Per a més informació, consulteu Bases notarials (PDF, 129 kB) les condicions de la promoció. També estan disponibles a les oficines de Bankia.