Servei Pensió

Perquè a Bankia pensem en tu i en la forma de facilitar el teu dia a dia, t'oferim solucions concretes a les teves necessitats. Domicilia la teva pensió i gaudeix de grans avantatges i descomptes.

Avantatges del Servei Pensió

 • El Servei Pensió t'ofereix l'avantatge d'accedir a diversos productes en condicions especials:

  • Et traiem les comissions amb la teva pensió domiciliada.
  • Servei de descobertper valor del 70% de la pensió amb un màxim de 800 €.
  • Avançament de la data d'abonament de la pensió el dia 25 de cada mes (pensions contributives, Règim general de l'INSS).
  • Servei d'Alertes a Mòbils gratuït (inclou 50 primers missatges en el semestre, missatges addicionals: 0,15€ per missatge + IVA).
  • Gestió gratuïta del canvi de domiciliació de rebuts en compte.
  • Targeta de crèdit Bankia gratuïta per al titular només per fer una compra a l'any amb ella. Llevat de targetes Iberia (Sendo i Max), VíaT, Gasoil, Business, Professional, Platinum, Infinite i Comerç. En cas contrari es cobrarà 34 €.
  • Targeta Daurada Renfe (MasterCard) modalitat dèbit o crèdit a partir dels 60 anys, amb descomptes en bitllets de tren i altres serveis d'interès com Protecció Legal Avançada amb Legálitas, servei d'orientació i assegurança de segona opinió mèdica.
  • Descomptes en assegurances de la llar.
  • Activitats gratuïtes i promocions al millor preu perquè puguis aprofitar al màxim el teu temps lliure. Tot un món d' avantatges sènior al teu abast.

   

  Servei descobert per a titulars del servei pensió que estiguin al corrent de pagaments, per atendre càrrecs domiciliats i compres a dèbit. En cas d'operacions de reintegraments en caixers, el límit de descobert del compte no podrà excedir 200 €. El servei descobert inclou 15 dies de bonificació de la comissió per reclamació de posicions deutores. Transcorregut aquest termini, si el compte continua sense regularitzar, es generarà una comissió per reclamació de posicions deutores de 35 €.

  Assegurança de la llar mediada per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

Condicions de la contractació del servei

  • El Servei Pensió ofereix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials sempre que aquesta pensió sigui igual o superior a 200 €.

Com domiciliar la pensió

 • Pots domiciliar la teva pensió fàcilment tan sols emplenant les dades del següent Formulari de domiciliació pensió (PDF, 577 kB) incloent el número de compte Bankia en què vol que es faci l'abonament.

  Recorda imprimir, signar i lliurar el document en els Centres d'atenció i informació de la Seguretat Social.

La teva pensió a Bankia val més del que creus.

 • Participa en el sorteig* de 120 premis de 1.000 euros.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada a Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domiciliïn algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut

  *Promoció vàlida d'1/03/17 al 31/08/17 i de l'1/09/17 al 28/02/18, consistent en dos sortejos (11/10/17 i 11/04/18 respectivament) de 60 premis de 1.000 € cadascun, per a clients persones físiques, que tinguin domiciliada la nòmina ≥ 450 € o pensió ≥ 200 €, o gestionin el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servei de Canvi de Domiciliació, o bé domiciliïn rebuts a través de Bankia En línia, Oficina Móvil o caixers automàtics habilitats. El premi dinerari té la consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte, que serà deduïda de l'import del premi. Bases notarials disponibles a les oficines de Bankia i a bankia.es.Consulta les bases de la promoció (PDF, 117 kB).