Ajudes agràries PAC

Semillas
  • Simulador d'ajudes agràries

Perquè les petites coses comencen per una petita llavor

Apostem per estar al teu costat en el creixement de la teva explotació agrícola, començant des de la primera llavor d'avui, fins a tot el que estigui per venir demà...

Compromesos des d'avui

Tramitació d'ajudes

Perquè el futur està ple deoportunitats per al teu negoci, a Bankia mantenim un compromís molt clar amb tots els agricultors i ramaders, amb solucions que realment s'ajusten a les seves necessitats.

Per això, et facilitem els tràmits administratius de les teves ajudes i subvencions agràries PAC. Així de simple.

  • Acosta a la teva oficina habitual l'expedient de tramitació d'ajudes PAC de l'exercici anterior.
  • Completarem la informació en l'oficina i procedirem a la tramitació de les teves ajudes i subvencions agràries PAC.
  • I si ho necessites, t'anticipem(1) l'import.


T'esperem a la teva oficina Bankia habitual.

A més, perquè sempre puguis comptar amb algú, posem a la teva disposició tota una sèrie de serveis especialment enfocats al sector agrícola que ajudaran que la teva terra generi els fruits que esperes.

 

Anticipa la teva ajuda

Qui treballa al camp ho sap: el futur comença avui.

Bankia t'ajuda a cobrar com més aviat millor les teves ajudes i subvencions agràries. Tan sols domiciliant-les podràs disposar de la bestreta de les teves ajudes, per cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

I a més, Et traiem les comissions (2)

Agricultor o ramader!, amb la domiciliació de la teva Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servei en tots els teus comptes.

 

(1) Finançament de la inversió subjecta a concessió del risc per part de Bankia.

(2) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificada de no consumidor i que compleix un d'aquests requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació durant els últims 4 mesos o 3 operacions durant els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o desocupació domiciliada (mín. 200 €).