Ajudes agràries PAC

Assegurances agràries

Ajuda, tota; complicacions, cap.

Les Ajudes agràries requereixen una atenció especial, per això t'oferim múltiples avantatges en la tramitació de la PAC. A la teva oficina habitual trobaràs el suport, l'experiència i professionalitat necessaris per ajudar-te en la tramitació.

Totes les solucions adaptades al camp

Tramitació d'ajudes

 

A Bankia t'ajudem en la tramitació de les teves Ajudes PAC.

A les nostres oficines especialitzades trobaràs personal que t'ajudarà i tramitarà l'Ajuda PAC davant les Administracions públiques de cada comunitat autònoma.

 

  • Tramitació senzilla i simplicitat en la documentació requerida.
  • Sistema àgil.
  • Experiència
  • Assessorament tècnic agrari

A més, et volem recompensar posant a la teva disposició el Servei Protecció Jurídica Premium (6) amb el qual podràs gaudir, de manera gratuïta, d'assessorament jurídic per al teu negoci, amb advocats especialitzats en totes les matèries i un telèfon d'atenció exclusiu per a tu.

 

“Et traiem les comissions”

 

Agricultor o ramader!, Amb la domiciliació de la teva Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servei en tots els teus comptes.

 

  • Eliminem les comissions d'administració i manteniment de tots els teus comptes a la vista. (1).
  • Eliminem la quota de totes les teves targetes business professional de dèbit i crèdit estàndard (2).
  • Eliminem les comissions per retirar efectiu a dèbit fins a 4 vegades al mes, en caixers d'Espanya (3).
  • Eliminem les comissions de tots els teus ingressos de xecs/pagarés nacionals en euros, en tots els teus comptes en què ets titular beneficiari.
  • Eliminem les comissions en l'emissió de transferències per qualsevol canal i import. (4).
  • També et traiem les comissions en tots els comptes personals a la vista.

 

Anticipa la teva ajuda

 

T'ajudem a cobrar com més aviat millor les teves ajudes i subvencions agràries.

Només domiciliant-les ja podràs disposar de l'ajuda (5), per cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

 


(1) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificat de no consumidor i que compleix un d'aquests requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació durant els últims 4 mesos o 3 operacions durant els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o desocupació domiciliada (mín. 200 €). TAE del compte 0%.

(2) Queden excloses les targetes affinity, marca compartida tipus or i superiors.

(3) Reintegraments gratuïts a dèbit il·limitats amb targetes Bankia en caixers Bankia. 4 reintegraments sense comissió al mes per client, no per targeta, a les entitats Banc Sabadell i Euro 6000 adherides: Abanca, Banco Castilla La Mancha, Banco Mare Nostrum, Caixa Ontinyent, Caja España-Duero, Caja Sur, CECABank, Colonya Caixa Pollenca, Ibercaja, Kutxa Bank, Liberbank i Unicaja. A partir del quart reintegrament, el cost serà de 0,65 euros. Condicions generals inscrites en el Registre de Condicions Generals de la contractació a disposició del client a oficines Bankia i bankia.es, Per ser tu – Autònom.

(4) Per a transferències nacionals i països de la Unió Europea subjectes al Reglament 924/2009, amb despeses compartides.

(5) Finançament de la inversió subjecta a concessió del risc per part de Bankia.

(6) Servei exclusiu gratuït durant un any prestat per Legálitas per als clients que domiciliïn les seves ajudes i subvencions agràries en un compte no consumidor per un import mínim de 1.250 euros.