Ajudes agràries PAC

Brot verd sortint de terra. Assegurances agràries
  • Simulador de bestreta d'ajudes agràries

Junts sembrant Futur

Volem estar al teu costat en el creixement de la teva explotació agrícola, començant des de la primera llavor d'avui, fins a tot el que estigui per venir demà...

Compromesos des d'avui

Tramitació d'ajudes

 

Perquè el futur està ple deoportunitats per al teu negoci, a Bankia mantenim un compromís molt clar amb tots els agricultors i ramaders, amb solucions que realment s'ajusten a les seves necessitats.

Per això, et facilitem els tràmits administratius de les teves ajudes i subvencions agràries PAC. Així de simple.

  • Porta'ns la documentació de l'exercici anterior.
  • Procedirem a la tramitació de les teves ajudes i subvencions agràries PAC sense cap cost.
  • I si ho necessites, t'anticipem (1) l'import d'aquesta.

T'esperem a la teva oficina Bankia habitual.

A més, perquè sempre puguis comptar amb algú, posem a la teva disposició tota una sèrie de serveis especialment enfocats al sector agrícola que ajudaran que la teva terra generi els fruits que esperes.

 

Anticipa la teva ajuda

Qui treballa al camp ho sap: el futur comença avui.

Bankia t'ajuda a cobrar com més aviat millor les teves ajudes i subvencions agràries. Tan sols domiciliant-les podràs disposar de la bestreta de les teves ajudes, per cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

I a més, et traiem les comissions (2)

Agricultor o ramader!, amb la domiciliació de la teva Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servei en tots els teus comptes.

Però no s'acaba aquí la cosa. A més, et volem recompensar posant a la teva disposició el Servei de Protecció Jurídica Premium (3) amb el qual podràs gaudir de manera gratuïta d'assessorament jurídic per al teu negoci, amb advocats especialitzats en totes les matèries i un telèfon d'atenció exclusiu per a tu.

(1) Finançament de la inversió subjecte a concessió del risc per part de Bankia.

(2) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificat de no consumidor i que compleix un d'aquests requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació durant els últims 4 mesos o 3 operacions durant els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o desocupació domiciliada (mín. 200 €).

(3) Servei exclusiu gratuït durant un any prestat per Legálitas per als clients que domiciliïn les seves ajudes i subvencions agràries en un compte no consumidor per un import mínim de 1.250 euros.