Pago de Impuestos por Lotes

Fa pagaments d'impostos en representació de tercers a través de Bankia En línia Empreses.

Avantatges del Servei de Pagament d'Impostos per Lots

 • El pagament per lots és una modalitat de pagament telemàtica per la qual, un client-presentador pot enviar un fitxer de pagament d'impostos d'un conjunt de contribuents.

  Un cop executats els pagaments, el client-presentador rep un altre fitxer amb la relació d'NRC corresponents a cadascun dels pagaments integrats per presentar a l'Agència Tributària (AEAT) com a justificant de pagament.

  Requisits:

  • L'emissor ha de ser client de Bankia En línia Empreses (OIE) de Bankia i tenir contractat el Servei de Pagament d'Impostos per Lots.
  • A més, ha de tenir signat el conveni específic amb l'AEAT i activat el certificat digital com a presentador de pagaments de tercers.

  Avantatges:

  • Comoditat i rapidesa en la gestió de pagament d'impostos per a l'empresa en permetre amb un mateix fitxer la presentació massiva d'autoliquidacions. Un lot pot contenir diversos impostos de diferents models.
  • Control i seguretat del pagament: el sistema processa els lots i confecciona un fitxer de resposta amb els NRCs (números de referència complets) o amb els codis d'error.