Col·lectius vida i accidents

Ofereix als teus treballadors una remuneració addicional donant-los cobertura en situacions de defunció o invalidesa permanent.

    Característiques

    • Assegurança pensada per a empreses que vulguin garantir la tranquil·litat dels seus treballadors i les seves famílies en cas de defunció o accident.
    • Amb Bankia, pots adaptar el capital d'indemnització que vulguis i ajustar-lo a les necessitats de l'empresa. A més, també tens una garantia addicional d'invalidesa i doble capital per defunció accidental.

     

    Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre España, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.