Tarjeta Vía T

  • Contracta la Targeta Via T per als teus vehicles d'empresa

    I circula per les autopistes sense aturar-te a les platges de peatge

  • Vàlid per a les autopistes de tot Espanya. Descomptes per assiduïtat en el trànsit. Cobrament directe en el compte associat.
  • Targeta Via T

Com funciona

Tan senzill com col·locar la targeta al parabrisa del cotxe. D'aquesta manera, en passar per l'arc de la cabina de peatge, un lector detecta el senyal que emet la targeta i obre la barrera sense necessitat de parar el vehicle.

El cobrament es realitza de forma mensual i directament al compte associat al contracte titular de l'empresa. A més, perquè puguis fer un seguiment de la despesa, un cop al mes rebràs un extracte amb les operacions que has fet identificades pels trams recorreguts. Així mateix, pots consultar els moviments en qualsevol moment a través de l'Oficina Internet.

Amb la Targeta Via T * no només aconsegueixes un estalvi considerable en temps i combustible, també pots obtenir importants descomptes per assiduïtat en el trànsit. Aquests descomptes, que poden arribar al 60% en algunes vies, són aplicats directament per l'empresa concessionària.

Per poder accedir a una informació més detallada sobre les vies on es pot utilitzar el VIA T, així com els descomptes esmentats anteriorment, consulta la pàgina web www.viat.es

Avantatges de la Targeta Via T

  • Permet circular per les autopistes sense haver d'aturar-se a les platges de peatge. Possibilitat d'estendre l'ús a la resta d'Europa en el futur.
  • Ofereix descomptes per habitualitat.
  • Enviament d'un extracte mensual de la liquidació corresponent a la targeta per a l'empresa i un altre per a cada beneficiari.
  • La quota de manteniment és gratuïta durant el primer any de contractació.

 

*Us informem que la contractació d'aquest producte ha de realitzar-se a través de la vostra oficina Bankia. Aquesta operació requereix el cobrament d'una quota de 30 € pel dispositiu. Transcorreguts 5 o 6 dies des de la contractació del producte, haureu de recollir la targeta Via T a la vostra oficina.