Descuento Comercial

  • Possibilitat de consultar i anticipar les factures

    que hagin estat comunicades pels teus clients

  • Informació detallada de les teves factures. Finançament 100 % de les teves factures. Cobreix les necessitats de finançament.

Avantatges Descompte Comercial Agre

Sabem l'important que és tenir liquiditat en teu dia a dia.

Despeses, pagaments, factures i una llarga etcètera que lastra el circulant de cooperatives, emmagatzemistes, empreses agroalimentàries en general i agricultors.

D'aquí la importància de tenir una línia de Descompte Comercial Agre específic per gestionar les seves particularitats. A través del descompte comercial pots anticipar i fer líquids els teus drets de cobrament (rebuts, lletres, factures, certificacions, etc.) sense haver d'esperar al venciment dels mateixos.

I, Per què et convé una línia de Descompte Comercial?

  • Bankia s'encarrega de realitzar totes les gestions per al cobrament del valor nominal d'aquests crèdits als seus clients.
  • Obtens recursos i liquiditat a mesura que vagis necessitant-ho, ja que podràs anar presentant el paper comercial segons la teva planificació de fluxos entre cobraments i pagaments.
  • Disposant d'una línia de descompte oberta, els fons poden disposar-se d'una forma ràpida, ja que només requereix presentar els crèdits a descomptar.
  • Condicions econòmiques adaptades: si destines la liquiditat obtinguda de la remesa descomptada a realitzar pagaments als teus productors agropecuaris, obtindràs un tipus de descompte bonificat.