Préstamo Autónomo

  • Apostem pels autònoms

    T'oferim el millor finançament per al teu negoci

  • 6% TIN. Comissió d'obertura 0%. Assegurança d'accidents gratuïta.

Avantatges del Préstec Autònom

A Bankia sabem que hem d'esforçar-nos més que els altres, per això volem apostar pels autònoms i oferir-los el millor finançament per al seu negoci amb el Crèdit Immediat Autònoms*:

  • TIN: 6 %.
  • Comissió d'obertura: 0%.

A més, no oblidis que només per ser autònom a Bankia i tenir domiciliades les assegurances socials, també tens un assegurança d'accidents gratuïta amb una cobertura de fins a 7.500 euros**.

No esperis més i descobreix tots els avantatges de ser autònom a Bankia. Perquè t'ocupis només del que realment importa: el teu negoci.

 

*Subjecte a l'aprovació de riscos per part de Bankia. Exemple càlcul TAE: Import préstec: 5.000 €. Termini 60 mesos. TIN: 6,00 %. Comissió d'obertura: 0%. TAE: 6,16%. Quota mensual: 96,67 €. Import total que cal pagar pel consumidor (capital + interessos + comissions): 5.799,82 €.

**Els autònoms que tinguin les assegurances socials domiciliades compten amb una assegurança gratuïta d'accidents amb una cobertura de fins a 7.500 euros per defunció o invalidesa absoluta i permanent. Entitat asseguradora de les assegurances grup Mapfre.