Préstamo Autónomo

  • Apostem pels autònoms

    Oferint el millor finançament per al teu negoci

  • 6 % TIN. Comissió d'obertura 0 %. Assegurança d'accidents gratuït.

Avantatges del Préstec Autònom

A Bankia sabem que hem d'esforçar-nos més que els altres, per això volem apostar pels autònoms com i oferir-los el millor finançament per al seu negoci amb el Crèdit Immediat Autònom*:

  • TIN: 6 %.
  • Comissió d'obertura: 0 %.

A més, no oblidis que sol per ser autònom a Bankia i tenir domiciliats les assegurances socials, també tens un assegurança d'accidents gratuït amb una cobertura de fins a 7.500 euros**.

No esperis més i descobreix tots els avantatges de ser autònom a Bankia. Perquè t'ocupis sol del realment important: el teu negoci.

 

* Subjecte a l'aprovació de riscos per part de Bankia. Exemple càlcul TAE: import préstec: 5.000€. Termini 60 mesos. TIN: 6,00 %. Comissió d'obertura: 0%. TAE: 6,16 %. Quota mensual: 96,67€. Import total que cal pagar pel consumidor (capital + interessos + comissions): 5.799,82€.

** Els autònoms que tinguin les assegurances socials domiciliades compten amb una assegurança gratuïta d'accidents amb una cobertura de fins a 7.500 euros per mort o invalidesa absoluta i permanent. Entitat asseguradora de les assegurances grup Mapfre.