eCommerce: crea tu negocio online

A Bankia treballem constantment per oferir-te les millors solucions, perquè el dia a dia del teu negoci sigui més fàcil.

Per això, hem arribat a un acord amb Palbin perquè ofereixi a tots els clients que tinguin TPV Virtual Bankia la possibilitat d'obrir el seu propi negoci a Internet, creant de manera senzilla la seva pàgina web amb unes excel·lents condicions.

Com funciona?

  • Sense quota d'alta.
  • 3 primers mesos sense cost de manteniment*.
  • 15% de descompte sobre les tarifes de Palbin de forma indefinida.


  És temps de mirar al futur, és temps d'Internet.Crea el teu negoci en línia i gaudeix de tots els avantatges del Servei de Comerç Electrònic de Bankia.

  A més, en gestionar els teus pagaments a través del TPV Virtual Bankia vores com totes les necessitats del teu negoci es veuen satisfetes amb un ampli catàleg de serveis i funcionalitats.

   

  * Servei ofert per Palbin per a clients que tinguin contractat un TPV Virtual amb Bankia, es registrin i activin la seva botiga en línia amb Palbin a través de http://ecommerce.bankia.com La promoció consisteix en: 1er mes gratuït en registrar-se, 2n i 3er mes amb quota gratuïta per a clients que durant el primer mes hagin activat la botiga contractant un pla trimestral o anual i un descompte del 15% sobre la tarifa Palbin, sempre que es compleixin les condicions indicades. El client pot cancel·lar l'ús del servei utilitzant la secció d'administració destinada a aquest efecte, amb almenys una setmana d'antelació a la següent data de facturació.