TPV Virtual

 • Dona el salt al món del comerç electrònic (eCommerce)

  Amb la nostra passarel·la de pagament en línia

 • Suporta múltiples idiomes, monedes, targetes. Control sobre les teves vendes. Diverses modalitats de pagament.

Avantatges del TPV Virtual

Bankia t'ofereix solucions segures i innovadores, adaptades a les teves necessitats, juntament amb un equip d'especialistes en plataformes de pagaments virtuals que t'ajudaran a treure el màxim rendiment al teu negoci en línia. D'aquesta manera, podràs comercialitzar els teus productes a través d'internet d'una manera fàcil i assegurança.

T'assistirem durant tot el procés d'integració del TPV Virtual Bankia (suport pre instal·lació) i, una vegada completat, disposaràs de suport especialitzat per a qualsevol consulta o gestió que necessitis.

Consulta les Recomanacions de seguretat en pagaments per Internet (PDF, 221 kB) del Banc Central Europeu.

 

Funcionalitats

El TPV Virtual Bankia posa a la teva disposició un ampli catàleg de serveis i funcionalitats que potenciaran el teu comerç electrònic.

 • Solució global: suporta múltiples idiomes, monedes, targetes (Visa, MasterCard, American Express i DinersClub) i la cartera virtual iupay!
 • Total compatibilitat: es pot instal·lar independentment del sistema operatiu i del llenguatge de programació del comerç.
 • Diverses modalitats de pagaments.
  • Servei Divisa Elecció per als teus clients estrangers: el titular de la targeta pot triar pagar en la seva pròpia moneda, si aquesta és diferent de l'euro.
  • Pagaments recurrents: permet la subscripció periòdica del titular de la targeta a un servei ofert pel comerç.
  • Preautorització: retenció que es fa al titular de la targeta mentre es reserva o confirma l'import exacte de la compra. Assegura al comerç el cobrament de l'import retingut.
  • Autenticació: similar a la preautorització, però en comptes de retenir l'import només es valguda la identitat.
  • Devolucions / Cancel·lacions: el TPV Virtual cerca l'operació original i fa un abonament de l'import total o parcial al titular de la targeta.
  • Multiidioma i multidivisa.
 • Control sobre les teves vendes: posem a la teva disposició un mòdul d'administració per fer consultes de moviments, consultes de totals, anul·lació d'operacions, devolucions, etc.

Mòduls Open Source

Posem a disposició dels comerços que utilitzen gestors de continguts web de codi obert (open source) per a eCommerce, un conjunt de mòduls que permeten integrar de forma ràpida i senzilla el TPV Virtual Bankia amb la seva pàgina web. D'aquesta manera podràs oferir als teus clients el pagament amb targeta.

Gràcies a aquests mòduls, teu eCommerce podrà suportar totes les operacions habituals de comerç digital; pagaments, devolucions, autenticacions dels titulars, preautoritzacions, pagament exprés, pagament de subscripcions, etc.

Volem que la teva pàgina no sigui només un canal de comunicació amb els teus clients, sinó també de venda.

 

Virtuemart Zen_Cart Magento
Open_Cart Prestahop Woo_Commerce

Baixar mòduls open source