Accessibilitat

La informació del portal Bankia Pensions ja és accessible a tot tipus de persones, incloses les que tenen algun tipus de discapacitat.

El portal Bankia Pensions ha sigut programat amb les tècniques i directrius d'accessibilitat internacional més avançades, que fan de la navegació un acte sense límits per a tot tipus d'usuaris. Entre les mesures aconseguides destaquen:

  • Interpretació de recursos gràfics: permet conéixer tots els detalls que contenen les pàgines, incloses les imatges, les taules, les llistes, etc.
  • Aclariment del destí dels enllaços o hipervincles: la majoria dels enllaços del portal incorporen un aclariment sobre el seu destí, i aporten informació sobre si es desplegaran en una nova finestra.
  • Visualització de tots els continguts fins i tot en navegadors que no suporten CSS i Javascript.

 

Navegadors que no suporten CSS i Javascript.

En cas que l'usuari accedisca al portal a través d'un navegador que no suporte CSS, el marcatge estructural permet visualitzar correctament tots els continguts. A més, per a navegar sense cap dificultat no cal tenir JavaScript activat.

 

Navegació mitjançant el teclat.

 

Tecla d'accés

 

Destí

Alt + 1 Pàgina d'inici
Alt + 2 Saltar enllaços de navegació
Alt + 3 Menú principal
Alt + 4 Menú secundari o de contingut
Alt + 5 Menú de suport
Alt + 6 Informació legal i de seguretat

 

Tecnologia aplicada.

 

Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, de les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI.Compliment de les normes WCAG (Web Content Accessibility Guidelinesen) del W3C (World Wide Web Consortiumen), en el nivell intermedi (AA). Pautes de contingut accessible a Web 1.0.

CSS 2.1 vàlidLa presentació es basa en la recomanació del W3C sobre els fulls d'estil en cascada, nivell 2 (CSS2).

HTML 4.01 Transitional vàlidS'ha utilitzat l'estàndard recomanat per emprar el codi HTML i s'han verificat les recomanacions HTML 4.01 Transitional.