Si no pot veure el correu correctament, prema ací

Bankia - Bankia al dia

 

 

Mercat de divises

La inflació debilita al dòlar

Malgrat les dades publicades durant la jornada d'ahir als EUA, les sol·licituds setmanals de subsidi per desocupació es mantenen durant 154 setmanes consecutiva per davall dels 300.000, dades que evidencien una bona salut en el mercat laboral i del tancament en positiu de Wall Street, la divisa nord-americana seguix depreciant-se. Pareix trobar explicació en l'incremente del dèficit públic per la previsió de caiguda en els ingressos davant la previsible repercussió de les noves polítiques fiscals i les assenyales d'alentiment en el creixement.

L'índex dòlar que mesura l'evolució del dòlar enfront d'unes altres divises, va seguir cedint terreny en la jornada d'ahir un 0.3% fins els 88.62, després de deixar-se més de 0.6% el dia anterior.

El canvi EURUSD va marcar record durant la sessió asiàtica, arribant als 1.2556 EURUSD, creue a què no véiem des del desembre de 2014, la veritat és que el dòlar ha patit la major caiguda setmanal en dos anys. En la seua anàlisi tècnica, podria trobar un primer suport en la part baixa de dilluns 1.2234 EURUSD i més enllà en el 1.2190 EURUSD, per la part alta trobem els 1.2600 EURUSD i 1.2700 EURUSD com a nivells de resistència.

La divisa nipona ha marcat mínim de 105.50 USDJPY, amb gran part del mercat borsari asiàtic tancat i malgrat les últimes pujades. Amb la reelecció de Kuroda enfront del Banc de Japó (BoJ), el govern aposta per la continuïtat en la política agressiva amb tipus baixos per fomentar el creixement, tanmateix, esta baixada pareix més un moviment de debilitat del dòlar enfront de la divisa nipona. En seu creue amb l'euro, ha tocat els 131.50 EURJPY que és el seu nivell de suport des del setembre de 2017.

El preu del Brent seguix creixent fins els 65USD/barril. Hui s'esperen dades de Vendes Detallistes al Regne Unit, i als EUA es publica l'Índex de confiança de la Universitat de Michigan i l'Índex de preus d'Importació i Exportació.

Rangs per a hui:

EURUSD
1.2490-1.2590

EURGBP
0.8820-0.8900

EURJPY
131.50-133.30

 
Baixar gràfics en pdf
 

 

 

Fundació Bankia i FPempresa llancen la I Convocatòria d'Ajudes Dualiza

1 de febrer de 2018

Esta iniciativa seleccionarà aquells projectes que promoguen l'ocupabilitat i contribuïsquen a una més gran competitivitat empresarial i educativa. El termini d'inscripció finalitza el 28 de febrer i els projectes guanyadors es donaran a conéixer el 4 d'abril.

Espanya / La inflació cau a mínims de 16 mesos

15 de febrer de 2018

La inflació es va situar el gener en el 0,6%, mig punt menys que el mes anterior. Esta dada, que ha sigut més baix del que estimàvem, s'explica, principalment, per l'abaratiment dels preus de l'electricitat, ja que les últimes pluges han permés alleujar la situació dels embasses i augmentar la producció de les centrals hidroelèctriques.

ELS EUA / El sector industrial decep el gener després de la fortalesa de finals de 2017

16 de febrer de 2018

L'activitat industrial comença l'any pitjor de l'esperat, llastada per un deteriorament puntual en els sectors extractius. En qualsevol cas, les perspectives del sector seguixen sent positives i tot apunta a què es reactivarà en el curt termini.

ELS EUA / La preocupació per la inflació ha vingut per quedar-se
El Japó / La reactivació de les importacions modera el dinamisme durant el quart trimestre
UEM / Quint any d'expansió el 2017 i perspectives favorables per a 2018
Espanya / Infraestructures i transportes
Espanya / Les vendes d'habitatges encadenen quatre anys de creixement
Actualitat Emergents
Renda variable / Correcció SÍ, canvi de tendència NO

Bankia INVEINTE

Emplene este formulari i obtindrà una anàlisi sobre les possibles ajudes oficials a què es pot presentar. És gratuït, tant per a clients com per a no clients del banc.

 
BANKIA EMPRESES BANKIA EN LÍNIA EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia SA, 2018. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garantix la total exactitud de la informació continguda en este butlletí i no compartix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de seu equip d'anàlisi.
No responga a esta adreça electrònica, ja que esta adreça de correu electrònic no és atesa.

Si vol donar-se de baixa prema ací.