Si no pot veure el correu correctament, prema ací

Bankia - Bankia al dia

 

 

Mercat de divises

Mercats amb la Lliura com a protagonista a l'espera del BCE

L'eurodòlar ha tingut una setmana molt tranquil·la, obrint dilluns en nivells molt pròxims a què es troba hui, ha romàs estable dins del rang 1.23-1.24 EURUSD, marcant màxims en 1.2414 EURUSD. Pareix que el mercat es troba expectant a la reunió del pròxim dijous 26 d'abril a Frankfurt del BCE.

La lliura ha sigut la protagonista indiscutible esta setmana i s'ha deixat notar en la seua cotització. Després de les declaracions emeses per Mark Carney (Gobernador del BoE) on afirmava que, per bé que els tipus d'interés en UK anaven a pujar durant els propers anys, la pujada del proper mes de maig no estava tan clara. Després de la qual cosa, la reacció del mercat, que va passar de descomptar-la amb 90% a un 50% de probabilitat, no es va fer esperar i la cotització de la lliura es deixava al voltant de l'1% enfront de l'euro i també enfront del dòlar. Durant esta setmana s'han publicat dades de treball (mixtos), dades d'Inflació (pitjor de l'esperat) i vendes detallistes (pitjor de l'esperat), amb tot això durant esta setmana la divisa s'ha depreciat un 2% en seu creue contra l'euro, arribant als actuals 0.8780EURUSD.

Hui s'inicien les reunions d'OPEP on donaran assenyales de les seves intencions, el mercat de moment descompta retalles en la producció de cru. Mentres, l'Aràbia Saudita ha declarat la seua intenció d'elevar el preu del cru fins els 80$/barril, que ha tocat màxims durant la setmana, situant-se en 74.75$/barril. Hui retrocedix un dòlar a l'espera de la reunió.

El dòlar canadenc ha caigut més de l'1% durant esta setmana llastada pel manteniment de tipus, per a hui s'espera la publicació de vendes detallistes i Inflació. El franc suís ha tocat el 1.20EURCHF i actualment es troba estable per davall d'este nivell.

Ja a la vesprada, publicaran les dades de confiança del consumidor als EUA.

Els rangs per a hui:

EURUSD
1.2290-1.2360

EURGBP
0.8740-0.8800

EURJPY
132.10-133.00

 
Baixar gràfics en pdf
 

 

 

Bankia paga als accionistes 340 milions en dividends, una quantitat un 7% superior a la de l'any anterior

19 d'abril de 2018

L'Estat, a través del FROB, percep 208 milions d'euros amb la seua participació actual, amb el que les ajudes tornades per Bankia assolixen els 2.864 milions d'euros.

Espanya / Situació del mercat de la vivenda

19 d'abril de 2018

El mercat de l'habitatge es manté a l'alça donat suport a en la millora del mercat laboral i de les condicions de finançament. No obstant això, l'incremente dels preus en les zones més demandades, la temporalitat el treball i els baixos salaris dificulten l'accés al mercat d'un elevat percentatge de llars, que opta pel lloguer.

FMI / Escenari sense canvis en 2018-19, però s'advertix del refredament global a partir de 2020

18 d'abril de 2018

El FMI manté el seu escenari de creixement estable en termes globals, encara que sí s'observen millors perspectives de curt termini per als EUA i UEM. Tanmateix, alerta del refredament a més llarg termini i de les conseqüències negatives de les polítiques impulsades des del govern Trump.

Espanya / El despalanquejament de l'economia s'intensifica
La Xina / L'economia es mostra alguna cosa més forta de l'esperat durant el primer trimestre de l'any
ELS EUA / Les compres d'automòbils impulsen les vendes detallistes de març
Espanya / Repunt menor de l'esperat de la inflació
FMI / Menys treball en el sector manufacturer no implica necessàriament menys productivitat
FMI / La globalització permet elevar el creixement potencial

Línia de Comerç Exterior

Totes les vostres operacions de risc internacional en un sol contracte. Reunisca tota l'operativa i optimitzeu la gestió, reduint costos i tràmits.

 
BANKIA EMPRESES BANKIA EN LÍNIA EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia SA, 2018. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garantix la total exactitud de la informació continguda en este butlletí i no compartix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de seu equip d'anàlisi.
No responga a esta adreça electrònica, ja que esta adreça de correu electrònic no és atesa.

Si vol donar-se de baixa prema ací.