Si no pot veure el correu correctament, prema ací

Bankia - Bankia al dia

á

á

Mercat de divises

Mercats en mode descans.

De la jornada d'ahir poc podem comentar pel que respecta a moviments en els creues de les principals divises. En el cas de l'eurodòlar es va mantindre tota la jornada entre l'1,1150 i 1,1175 EUR/USD, mentres l'eurolliura es va mantindre entre 0,8805 i 0,8830 EUR/GBP, i finalment l'euroien es va moure entre el 123,85 i 124,44 EUR/JPY.

En resum, en una jornada sense dades rellevants ni declaracions significatives, el mercat s'ha pres una jornada de descans. Ja en plena sessió americana vam veure com la lliura s'apreciava lleugerament després d'uns comentaris de Maig en què suavitzava la seva postura pel que fa a la immigració, fent l'efecte que està suavitzant la seva postura pel que fa al Brexit. Esta circumstància va portar novament a la lliura en seu creue contra l'euro a la zona de 0,8775 EUR/GBP. També van tindre alguna cosa que veure les declaracions de Forbes, membre del Banc d'Anglaterra, en què indicava que part de la raó per les quals té sentit pujar els tipus a Regne Unit, és per a tallar la debilitat de la lliura que hem vist en els últims temps, i que en part té responsabilitat en la pujada de la inflació.

Vam veure ahir un lleuger repunte per part del petroli després de la caigudes dels últims dies, per a tornar a situar-se lleugerament per damunt dels$45 per barril. És cert que en el mercat s'està començant a parlar seriosament de l'evolució del preu del petroli en el futur, atès que per un costat les divergències dins de l'OPEP, el fet que alguns productors que han estat fora del mercat estiguen tornant, i el paper fonamental que està jugant EE.UU. a l'hora de fer d'ensostre en el preu del cru, està portant a què la corbes de tipus d'interés, de les economies desenvolupades, estiguen començant a aplanar-se a poc a poc, en pensar que la inflació es mantindre continguda en el futur. Açò pot portar també als diferents bancs centrals a replantejar-se algunes de les seves polítiques monetàries, o si no, els paràmetres que els fan actuar, com és el cas de la inflació, ja que esta podria estar continguda durant terminis de temps molt més llargs, pel que haurien de centrar-se en el creixement i el treball, com ja han començat a fer alguns bancs.

Este xicotet repunte en el preu del petroli, ha donat cert respire a algunes de les divises que es mouen en paral·lel al preu del cru, pel que vam veure repuntes ahir del ruble, dòlar canadenc i de la corona noruega, que també es va veure afectada per la resolució de la reunió del seu banc central, que finalment va deixar els tipus sense canvis, encara que va ressaltar que la pujada en l'activitat i en el treball que estan veient en els últims mesos poden fer pujar la inflació, el que tot el món va interpretar com un avís d'una possible pujada dels tipus d'interés en un termini de temps relativament curt.

Per a la jornada de hui, caldrà estar atents a la publicació dels PMI de servicis en l'eurozona i en EE.UU. la publicació les vendes d'habitatges nous. A més hui divendres hi ha força membres de la Fed que parlen, encara que ja al final de la sessió europea, com és el cas de Bullard (amb dret a vote), Mester (sense dret a vote) i Powell (amb dret a vote).

Rangs indicatius per a hui

EURUSD
1.1120 -.1.1215

EURGBP
0.8760-0.8820

EURJPY
123.70-124.60

á
Baixar gràfics en pdf
á

á

á

Goirigolzarri: "L'objectiu de Bankia per als propers anys és el creixement rendible "

21 de juny de 2017

El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, va afirmar que el principal objectiu de l'entitat per als propers anys és el creixement rendible, basant-se per a això en la combinació de la via orgànica i la no orgànica, en referència a l'operació amb BMN.

Espanya / L'activitat empresarial s'accelera en el segon trimestre

21 de juny de 2017

La facturació empresarial a Espanya seguix creixent a ritmes molt dinàmics, superiors al 7% interanual. En el cas de la indústria la seva fortalesa seguix explicant-se, sobretot, pel vigor de les branques energètiques. A més, la cartera de demanats industrials avança a taxes desconegudes des de 2010.

Espanya / La natalitat es manté a la baixa

22 de juny de 2017

L'impacte de la crisi va revessar el procés de creixement de la població espanyola. Entre els fenòmens demogràfics més acusats destaca el descens del número de naixements, que el 2016 va assolir el seu menor volum des de 2002, provocant, per segon any consecutiu, un saldo vegetatiu negatiu.

Espanya / Les exportacions mantenen el bon trone
Banca / S'aproxima el canvi de tendència en l'evolució del crèdit a empreses no immobiliàries
Banca / Millora la disponibilitat de finançament bancari per a les pimes espanyoles i es reduïx el seu cost
Monitor del BCE
Indicadors de l'habitatge a Espanya. 19 juny 2017
Espanya / Panorama sectorial

Finanšament comercial

Som la resposta per a finançar el circulant del seu negoci. Avance l'import dels efectes comercials que la seua empresa tinga enfront de tercers.

BANKIA EMPRESES OFICINA INTERNET EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia SA, 2017. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garantix la total exactitud de la informació continguda en este butlletí i no compartix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de seu equip d'anàlisi.

Si vol donar-se de baixa prema ací.