Si no pot veure el correu correctament, prema ací

Bankia - Bankia al dia

á

á

Mercat de divises

El mercat en mode " stand by ".

El mercat es troba en mode “stand by ”, després de posposar-se a hui la votació en el congrés americà la reforma de la llei sanitària que suposaria la derogació de l'ObamaCare, un dels pilars de campanya electoral del President Trump, i que ha trobat falta de suport per part de l'ala més conservadora seu partit.

Inclús així, pareix que el mercat l'ha volgut interpretar positivament, ja que permet guanyar temps per a unir suports, i vam veure un dòlar a la defensiva, recuperant un poc de terreny fins la zona de 1.0760 EUR/USD. De moment obrim hui reprenent el camí alcista cap 1.0800 EUR/USD, impulsat l'euro la publicació a primera hora d'uns molt bons dades de PMI a França i Alemanya.

Un dia més, el nivell clau a vigilar és la zona de 1.0830 EUR/USD, de la qual vulneració a l'alça té recorregut fins 1.0870 – 1.0880 EUR/USD.

Quant a la lliura, els bons dades de vendes detallistes (+1.3% efectiu vs 0.3% esperat), van portar el creue contra l'euro a cotitzar en cotes pròximes a 0.8600 EUR/GBP. Les paraules posteriors Gertjan Vlieghe, membre del Comité de Política Monetària del Banc d'Anglaterra, afirmant que necessitaria veure una evidència d'una inflació via salaris, i no per energia o via importacions per la devaluació de la seva divisa, per a votar per una pujada dels seus tipus d'interés de referència, van anar l'excusa per a una pren de beneficis.

Hui obrim amb una lleugera depreciació, després de les declaracions de Junker, afirmant que la factura de la ruptura del Regne Unit amb la Unió Europea assoliria els 62.000 Mill EUR, el que ens porta a obrir novament hui en 0.8640 EUR/GBP. El primer nivell de resistència a l'alça el tenim en 0.8665 EUR/GBP, amb un següent objectiu al voltant de 0.8760 EUR/GBP.

Com dada anecdòtica, ahir vam conéixer la xifra que el Banc Nacional de Suïssa es va gastar el 2016 per a defensar l'excessiva de la seva divisa, 67.100 MM EUR, contra els 86.100 EUR que va invertir el 2015.

En l'agenda de hui, PMI de servicis i manufactures i ordes de béns duradors a Estats Units.

Rangs indicatius per a hui:

EURUSD
1.0760-1.0830

EURGBP
0.8600-0.8690

EURJPY
119.40-120.50

á
Baixar gràfics en pdf
á

á

á

Ignacio Cea: "Bankia aposta per la col·laboració oberta amb les fintech per a aportar valor als nostres clients "

22 de març de 2017

Ignacio Cea, director corporatiu d'Estratègia i Innovació Tecnològica de l'entitat financera, va intervindre en l'eFintech Show, la trobada fintech que se celebra en la Fira de Barcelona.

Espanya / Les pernoctacions hoteleres cauen en febrer després de dos anys i mitjà a l'alça

23 de març de 2017

Encara que esta evolució es podria haver d'a este efecte calendari (el 2016 febrer va ser bixest i va tindre un dia més), el balanç del mes torna a incidir en el retrocés de les pernoctacions dels espanyols, que disminuïxen per tercer mes consecutiu, i en el menor dinamisme dels estrangers que, no obstant això, continuen assolint nivells rècord.

Espanya / L'activitat intensifica el seu dinamisme

22 de març de 2017

La indústria espanyola ha arrancat l'any prolongant el tronat positiu del tramat final de 2016: la xifra de negoci va registrar en gener el major creixement des de mitjan 2011 (+7,1% vs +4,5% en el 4T16), impulsada, sobretot, per les branques energètiques, gràcies a la pujada de preus, i els mercats interiors.

ELS EUA / Les vendes d'habitatge nou milloren en febrer
ELS EUA / Esperançador arranque d'any per a la indústria manufacturera
Monitor del BCE
Banca / En el 4T16 creix el crèdit al consum i la morositat repunta en el finançament a llars
Espanya / Fort deteriorament del dèficit comercial, per l'encariment de l'energia
Comentari Setmanal / Vente en les vetles

Confirming

Client: gestiˇ dels comptes que cal pagar, amb opcions de finanšament a favor dels prove´dors i/o del client.

Prove´dor: possibilitat de consultar i anticipar les factures que hagen sigut comunicades pels seus clients.

BANKIA EMPRESES OFICINA INTERNET EMPRESES CENTRES D'EMPRESES INFORMACIÓ CORPORATIVA

© Bankia SA, 2017. Espanya. Tots els drets reservats.

Bankia no garantix la total exactitud de la informació continguda en este butlletí i no compartix necessàriament les opinions que s'hi expressen, que pertanyen exclusivament als membres de seu equip d'anàlisi.

Si vol donar-se de baixa prema ací.