Tarjeta Vía T Empresas

  • Contracta la teva Targeta Via T per als teus vehicles d'empresa

    I circula per les autopistes sense haver de detindre't en el peatge

  • Vàlid per a les autopistes de tot Espanya Descomptes per assiduïtat en el trànsit Cobrament en el compte associat

Com funciona

Contracta la teva Targeta Via T tant per a flotes de transporte per carretera com a vehicles d'empresa (cotxes de direcció, flotes comercials, etc.)

Tan senzill com col·locar la targeta en el parabrisa del cotxe. D'aquesta manera, en passar per l'arc de la cabina de peatge un lector detecta el senyal que emet la targeta i obri la barrera sense necessitat de parar el vehicle.

El cobrament es fa de forma mensual i directament en el compte associat al contractat titular de l'empresa. A més, perquè pugues fer un seguiment de la despesa, una vegada al mes rebràs un extracte amb les operacions fetes identificades pels trams recorreguts. D'igual forma, pots consultar els moviments en qualsevol moment a través de Bankia En línia.

Amb la Targeta Via T * no només aconseguixes un estalvi important en temps i combustible, també pots obtindre importants descomptes per assiduïtat en el trànsit. Estos descomptes, que poden arribar al 60% en algunes vies, són aplicats directament per l'empresa concessionària.

Per poder accedir a una informació més detallada sobre les vies on es pot utilitzar el VIA T, així com els descomptes esmentats anteriorment, consulta la pàgina web www.viat.es

Avantatges de la Targeta Via T

  • Permet circular per les autopistes sense haver de detindre's en les platges de peatge. Possibilitat d'estendre'n l'ús a la resta d'Europa en el futur.
  • Oferix descomptes per habitualitat.
  • Enviament d'un extracte mensual de la liquidació corresponent a la targeta per a l'empresa i un altre per a cada beneficiari.
  • La quota de manteniment és gratuïta durant el primer any de contractació.

 

*Li informem que la contractació d'este producte ha de fer-se a través de la seva oficina Bankia. Esta operació requerix el cobrament d'una quota de 30€ pel dispositiu. Transcorreguts 5 o 6 dies des de la contractació del producte, haurà de recollir la Targeta Via T en la seva oficina.