Colectivos de Ahorro y Jubilaciˇn

La via més segura i senzilla per a incentivar i fidelitzar tota o part de la plantilla mitjançant fórmules retributives, sense límit d'aportació anual, que permeten establir un salari diferit per a determinats empleats o complementar la futura pensió pública de jubilació.

  Característiques

  • Bo Assegurat Fidelització: permet a l'empresa establir un salari diferit a favor d'alguns dels seus treballadors, i condiciona la seua percepció efectiva a circumstàncies com la permanència en la faena, l'antiguitat o la productivitat. Destaca el seu excel·lent tractament fiscal.
  • Bo Assegurat Jubilació: és una assegurança que té com a finalitat principal complementar la prestació pública futura de jubilació del personal directiu i fins i tot dels socis treballadors de l'empresa.

  Més informació

  Si una empresa volguera recompensar determinats treballadors, premiant conceptes com fidelitat, productivitat o permanència, la manera tradicional de fer-ho seria a través del seu rebut de salari. Açò comporta el pagament de les quotes de la Seguretat Social, l'ingrés de les retencions a compte del IRPF i la transmissió automàtica de drets al treballador, per la qual cosa l'incentiu perd bona part de l'efecte buscat.

  A travÚs del Bo Assegurat Fidelitzaciˇ s'aconseguix assegurar la finalitat buscada per l'empresa, sense imputaciˇ fins al venciment en el IRPF i per tant esta conserva el dret de rescat de la p˛lissa, i s'aplica una tributaciˇ a l'empleat molt mÚs favorable que la corresponent a les retribucions ordinÓries.

  A les empreses que vulguen fidelitzar els seus millors directius o treballadors fins la jubilaciˇ, constituint un salari diferit a eixe moment mitjanšant la creaciˇ d'un compromÝs per pensions d'aportaciˇ definida, els oferim l'opciˇ del Bo Assegurat Jubilaciˇ:.

  Les primes aportades per les empreses a este sistema retributiu no s'inclouen en la base de cotització del treballador. I no existeix límit d'aportació màxima, ja que és un sistema complementari a altres fórmules similars.

  á

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.