Línea Experta Comex

En Bankia ens adaptem a les noves necessitats de les nostres empreses. Per a fer-ho, facilitem que els nostres clients puguen actuar amb la màxima diligència sobre les seues operacions.

Avantatges del servici

 • El nostre Servici de Línia Experta Comex facilita i agilitza la teua operativa de Comerç Exterior.

  • Proporcionant-te informació sobre els productes disponibles.
  • Assessorant-te sobre com instrumentar una operació.
  • Facilitant informació sobre les teues operacions en curs.
  • Resolent consultes tècniques sobre documents comercials, clàusules específiques, termes i condicions dels missatges. SWIFTen, etc.

Característiques principals

 • Es tracta d'un servici completament gratuït que no requerix la firma de cap contracte i a través del qual podràs contactar directament amb els tècnics especialistes del nostre Departament d'Operativa Internacional o a través de la teva Bústia de Bankia En línia Empreses.

  En Bankia ens adaptem a les noves necessitats de les nostres empreses. Per a fer-ho, facilitem que els nostres clients puguen actuar amb la màxima diligència sobre les seues operacions. La nostra Bústia de Línia Experta Comex de Bankia En línia Empreses t'oferix un ampli ventall d'accions que possibiliten la seua tramitació en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

  S'ha disposat un catàleg preestablit d'accions, amb missatges predefinits, que agilitzaran les teues sol·licituds. Si el que necessites no es troba en este catàleg, en qualsevol cas sempre disposes de la possibilitat d'emetre un missatge lliure que s'adapte a qualsevol de les teues necessitats.