Depósito Tesorería Empresas

1 /6
Este número és indicatiu del risc del producte, sent 1 / 6 indicatiu de menor risc i 6 / 6 de major risc.
El Banc està adscrit al Fons de Garantia de Depòsits d'Entitats de Crèdit. Per a depòsits en diners l'import màxim garantit és de 100.000 € per depositant en cada entitat de crèdit.
El reemborsament, rescate o devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.
  • Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

    Per invertir les puntes de tresoreria de la teva empresa

  • El tipus d'interés s'adapta al termini. Possibilitat de fer successives imposicions. Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

Avantatges del Depòsit Tresoreria Empreses

Necessita rapidesa, flexibilitat i rendibilitat per invertir les puntes de tresoreria de la teva empresa? Amb el Depòsit Tresoreria Empreses el tens.

  • Rapidesa: depòsit a termini en un només contracte.
  • Flexibilitat: possibilitat de fer successives imposicions a diferents venciments cada vegada, des d'1 fins 365 dies.
  • Rendibilitat: el tipus d'interés s'adapta al termini de la imposició (rendibilitat alineada amb el mercat). Rendibilitat personalitzada per a la teva empresa dia a dia en funció de la situació del mercat.
  • Liquidació a venciment, mitjançant abone en compte associat. Si el necessites, pots rescatar els diners abans del venciment en qualsevol moment, abonant-se en este cas de disposició total o parcial el 80% dels interessos corresponents fins el moment de la disposició.

Producte disponible en Centres d'Empreses Bankia.