Depósito Tesorería Empresas

1 /6
Este número és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menor risc, i 6/6 de major risc.
El Banc està adscrit al Fons de Garantia de Depòsits d'Entitats de Crèdit. Per a depòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per depositant en cada entitat de crèdit.
El reemborsament, rescat o devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.
  • Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

    Per a invertir les puntes de tresoreria de la teua empresa

  • El tipus d'interés s'adapta al termini. Possibilitat de fer successives imposicions. Rapidesa, flexibilitat i rendibilitat.

Avantatges del Depòsit Tresoreria Empreses

Necessites rapidesa, flexibilitat i rendibilitat per a invertir les puntes de tresoreria de la teua empresa? Amb el Depòsit Tresoreria Empreses el tens.

  • Rapidesa: depòsit a termini en un sol contracte.
  • Flexibilitat: possibilitat de fer successives imposicions a diferents venciments cada vegada, des d'1 fins a 365 dies.
  • Rendibilitat: el tipus d'interés s'adapta al termini de la imposició (rendibilitat alineada amb el mercat). Rendibilitat personalitzada per a la teua empresa dia rere dia, en funció de la situació del mercat.
  • Liquidació a venciment, mitjançant abonament en compte associat. Si ho necessites, pots rescatar els diners abans del venciment en qualsevol moment. En este cas de disposició total o parcial hauràs d'abonar el 80% dels interessos corresponents fins al moment de la disposició.

Producte disponible en Centres d'Empreses Bankia.