Jóvens

Jóvens

grup de xics joves mirant un portàtil
 • Descomptes per a tu

Productes i servicis pensats per a tu

Les targetes, els depòsits, els servicis i els crèdits que més s'ajusten a les teues necessitats.

 • Targeta MTV Crèdit

  Targeta MTV

  Si estàs tot el dia enganxat a la música i ballant amb els videoclips, eres un autèntic MTV i per això esta és la teua targeta.

  App MTV Play

  Accedix a continguts premium

  Modalitat

  Dèbit o crèdit

 • Chico jove amb ulleres mirant un portàtil

  Crèdit Jove

  Qualsevol idea, per molt boja que siga, mereix ser finançada. Decidix quant necessites i en quant temps pagar-ho.

  Debades

  Comissió d'estudi

  60 mesos

  Màxim de terminis

 • Jóvens mirant els seus mòbils

  Pagament entre amics Bizum

  Envia diners a qui vulgues només coneixent el seu telèfon mòbil

  Pagament

  Instantani

  Senzill

  I còmode

PER SER TU

Promoció Gran Teatre Bankia Príncipe Pío

Entrades gratuïtes per a tu i a 5 € per al teu acompanyant*, pagant amb la teua targeta Bankia i mostrant el teu DNI.

logotip Gran Teatre Bankia Príncipe Pío

Descomptes. Un món ple d'avantatges per ser jove

 • 5% de descompte en BQ

  La marca espanyola de smartphones. (Re)Baixem per a ser (Re)Millors. Amb la qualitat de sempre, ara et donem més per menys.

 • Hotels: 8% per a la teua guardiola

  Per a vols, vacances, escapades, lloguer de cotxes... Crea el teu viatge ideal, estudia les teues opcions o troba inspiració en Expedia.es

 • Fins a un 9% addicional en la teua guardiola

  Troba l'oferta que millor s'adapta a tu. Del 50% al 90% de descompte en restaurants, fitness, viatges, shopping, bellesa, spas i més opcions.

*Vàlid per a entrades per a qualsevol espectacle de la programació del Gran Teatre Bankia Príncipe Pío. Per a adquirir l'entrada, el client haurà d'accedir a la pàgina web www.abonoteatro.com/bankia i fer el pagament amb la targeta Bankia. Se li carregaran en el compte 3,5 € en concepte de despeses de gestió. El Gran Teatre Bankia Príncipe Pío es reserva el dret a comprovar que l'assistent i comprador de les entrades és client jove de Bankia, acreditant targeta de compra i DNI. El preu de l'entrada de l'acompanyant serà de 5 € més despeses de gestió, 3,5 €. S'haurà d'adquirir en el mateix moment que s'adquirix l'entrada del client jove.

 • Què és el valor liquidatiu?

  El valor liquidatiu és el preu de cada participació en un moment determinat. Es calcula dividint el patrimoni del fons entre el nombre de participacions en circulació en eixe determinat moment.

  Amb caràcter general, l'entitat gestora calcula el valor liquidatiu diàriament i té l'obligació de fer-lo públic a través de la seua pàgina web i dels butlletins de les borses de valors.

  Existixen determinats fons que, per la seua naturalesa o per les característiques dels actius en què invertixen, poden calcular el valor liquidatiu amb una periodicitat superior.

 • Què és un depòsit estructurat?

  Un depòsit estructurat es caracteritza per vincular la seua rendibilitat a l'evolució de determinats subjacents. Estos poden ser índexs borsaris, cistells d'accions, tipus d'interés, inflació, divises, etc.

  Hi ha multitud d'estructures diferents en funció principalment de les condicions que s'han de complir per a arribar als diferents nivells de rendibilitat.

  Els depòsits estructurats oferixen la mateixa garantia de devolució del principal que un depòsit tradicional.

 • Què és un bo estructurat?

  Un bo estructurat es caracteritza per vincular la seua rendibilitat a l'evolució de determinats subjacents. Estos poden ser índexs borsaris, cistells d'accions, tipus d'interés, inflació, divises, etc.

  Hi ha multitud d'estructures diferents en funció de les condicions que s'han de complir per a arribar als diferents nivells de rendibilitat o per a amortitzar totalment o parcialment de manera anticipada el producte.

  La garantia de devolució del principal, total o parcial i del pagament dels eventuals interessos d'un bo estructurat, correspon a l'emissor del bo i, si escau, al seu garant, independentment de l'entitat a través de la qual haja sigut adquirit.

 • Estat de posició:

  És partix de la documentació pública que informa al partícip dels moviments per subscripcions o reemborsaments al fons.

 • Euríbor:

  (Euro Interbank Offered Rate). Taxa d'interés de referència per a la zona Euro.

 • Data de registre del fons en la CNMV:

  És el moment a partir del qual un fons d'inversió queda autoritzat per a la seua comercialització, ja que ha sigut inscrit en els registres de la CNMV.