Mi Primera Cuenta

1 /6
Este número és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menor risc, i 6/6 de major risc.
El Banc està adscrit al Fons de Garantia de Depòsits d'Entitats de Crèdit. Per a depòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per depositant en cada entitat de crèdit.
 • Els més xicotets també poden tindre el seu compte en Bankia

  I sense comissions!

 • Per a xiquets menors de 14 anys. Sense despeses ni comissions de manteniment. Liquiditat immediata.
 • Imatge comptes contractar

  Avantatges de El Meu Primer Compte

  • Liquiditat immediata.
  • Sense despeses ni comissions.
  • Per contractar "El meu Primer Compte", cal l'autorització del pare, la mare o el tutor legal del titular de la llibreta, a més d'aportar el NIF del menor.
  • Fins a un 0,05% TAE1.
  • Sorpreses per als titulars: invitacions i preestrenes de pel·lícules i musicals, sortejos, regals i molta diversió.

   

  1 Per a saldo mitjà < 300 €: 0,00% TAE.
  Per a saldo mitjà >= 300,01 €: 0,05 TAE.

  El Meu Primer Compte: Canta!

  Els clients infantils de Bankia estan d'enhorabona, veuen créixer els seus estalvis amb “Meu Primer Compte”* i es beneficien de no pagar comissions**, a més d'aconseguir estos fantàstics regals*** i participar en el sorteig d'un viatge a Nova York per a la família, que promet ser inoblidable

  • 150 packs de 4 entrades per a veure CANTA!: Si eres un dels 75 primers clients que més incrementa el saldo del Meu Primer Compt el mes de Novembre i altres 75 per als qui ho facen en desembre.
  • 50 packs de marxandatge (llibreta + clauer): si eres un dels següents 25 clients que més incrementa el saldo en Novembre i 25 per als qui ho facen en Desembre.
  • Sorteig d'un viatge a Nova York per a 4 persones, que inclou la gravació d'un CD propi i moltes més sorpreses. Podran accedir-hi tots aquells titulars del “Meu Primer Compte” que tinguen saldos superiors a 300 € a 31 de gener de 2017.

  Crea les primeres notes del teu gran somni amb Bankia i "El Meu Primer Compte".

  * 0% TAE per a saldos iguals o inferiors a 300 € i 0,05% per a saldos superiors a 300 €.
  ** Segons les condicions generals, per a clients d'edats compreses entre els 0 i els 13 anys, titulars del Meu Primer Compte, s'eliminen les comissions de manteniment i administració en tots els seus comptes a la vista.
  *** Promoció vàlida de l'01/11/2016 al 31/01/2017, per a clients de fins a 13 anys d'edat (inclusivament) titulars del compte d'estalvi “El Meu Primer Compte” que facen aportacions al compte segons les bases notarials consistents en: la realització d'una entrega directa de 150 packs de 4 entrades per a veure la pel·lícula, repartits equitativament en els dos primers mesos de l'acció (75 packs per al mes de novembre i 75 packs per al mes de desembre); la realització d'una entrega directa de 50 packs de marxandatge de la pel·lícula CANTA! consistent en un clauer i una llibreta, repartits equitativament en els dos primers mesos de l'acció (25 packs per al mes de novembre i 25 packs per al mes de desembre), i un sorteig el 24/02/2017 d'un viatge a Nova York per a 4 persones (2 adults i 2 xiquets). Consulteu-ne les condiciones completes de la promoció en les bases depositades davant notari (PDF, 134 kB) disponibles en oficines de Bankia i en www.bankia.es