Tarjeta Crédito_ON

  • Si tens Compte_ON, esta és la teua targeta de crèdit

  • Compra en comerços a crèdit i fes reintegraments sempre a dèbit. 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya. Assegurança de Compra En línia i Compra Protegida, a través d'AXA.
  • Targeta Crèdit ON

Avantatges de la Tarjeta Crédito_ON

  • Quota d'alta i manteniment gratuït si es domicilia en la Cuenta_ON i tots els seus titulars tenen perfil digital (1).
  • Utilitza-la en l'estranger: 2 reintegraments al mes sense comissió en caixers fora d'Espanya (2).
  • Seguro de Compra OnLine y Compra Protegida a través de AXAstrong>.
  • Amb teu Tarjeta Crédito_ON tindràs un descompte del 2% en les estaciones de servici Galp i 3% en estaciones de servici DISA/Shell sense límit d'import, tant en combustible com en tendisca, a Espanya.
  • Descuento exclusivo en alquiler de vehículos Hertzstrong>. Fins un 15% facilitant el codi de descompte en el moment de la compra (sol·licita-ho en contractar la targeta).

I a més, si tens la teva nòmina o pensió domiciliats (3) a Bankia:

  • Trau diners debades a dèbit en més de 5.700 caixers Bankia, i a més, 4 reintegraments al mes sense comissió en caixers de Banc Sabadell i Euro 6000 adherits a l'acord (4).

Troba el teu caixer més pròxim.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 210 kB).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobrix Apple Pay (IOS), Samsung Payi Google Pay.

I aprofita't de tindre PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.

 

(1) En cas contrari, la quota serà de 34 €. Per tindre perfil digital és necessari complir amb els següents requisits: tindre donada d'alta la correspondència exclusiva per internet; haver facilitat a Bankia el número de telèfon mòbil i el correu electrònic; autoritzar a Bankia el tractament de les seues dades personals per a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol canal i la cessió de dades personals a empreses del grup per a l'anàlisi del seu perfil; i operar exclusivament per canals (no en oficina).

(2) A partir del tercer reintegrament mensual, la comissió serà del 4%, mínim 4 €.

(3) Nòmina per import igual o superior a 700 € i pensió igual o superior a 200 €.

(4) Entitats Euro 6000 adherides: Abanca, BCLM (Banco Castilla-la Mancha), Caixa Ontinyent, Caja España-Duero, CajaSur, Cecabank, Colonya Caixa Pollença, Ibercaja, Kutxabank, Liberbank i Unicaja. A partir del cinqué reintegrament, es repercutirà la comissió de 0,65 € cobrada pel banc titular del caixer a Bankia.

 

Altres targetes que et poden interessar >