Assegurances Decessos

Assegurances Decessos

Dibuix d'una cinta funerària
 • Tots tenim alguna por... Allunya'ls amb les teues assegurances Bankia

Amb les teues Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 debades.

Informa-te'n en www.tusegurotienepremio.es

Sabem que vols ajudar els teus

Per això pots oferir a la teua família tranquil·litat i una atenció personalitzada davant la pèrdua d'un ésser volgut.

Nosaltres ens ocupem de tot perquè en eixos moments, els més difícils, els teus compten amb tot el suport necessari.

Treballem per posar-t'ho tot més fàcil

 • Assegurança de decessos

  Bankia Sempre

  Tindràs coberta la coordinació, organització i prestació dels servicis funeraris en cas de defunció per qualsevol causa.

 • Assegurança decessos prima única

  Assegurança Decessos Prima Única

  Per què no estar tranquils a qualsevol edat. Amb un pagament únic de la prestació sense recàrrecs ni actualitzacions de preus, sense sorpreses.

 • Assegurança decessos internacional

  Assegurança Decessos Internacional

  En cas de defunció dels assegurats, estos seran repatriats al seu país d'origen. Perquè, arribat el moment, tots voldríem tornar als nostres orígens.

Les nostres assegurances

 • Assegurances salut

  Tindre una assegurança de salut significa disposar d'una cobertura assistencial mèdica de qualitat, totalment personalitzada i adaptada al perfil de cada assegurat.

 • Assegurances vida risc

  Estem segurs que vols garantir la protecció econòmica de la teua família. Per això tenim una assegurança que garantix el pagament d'un capital en cas de defunció.

 • Assegurança accidents

  Et garantim la protecció econòmica de la teua família en cas d'accident en la teua vida personal o professional durant les 24 hores del dia.

 • Què és una orde condicionada (Stop Loss)?

  Els stop loss són nivells o punts de venda que un client pot establir sobre una posició de la qual és titular, i servixen per a limitar les pèrdues en una operació de compravenda de valors, quan la cotització d'un valor es troba per damunt d'este nivell.

  L'objectiu d'este tipus d'ordes és evitar que una operació genere una pèrdua més gran de la que el client vol assumir.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contracten assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequie està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).