Bankia Sempre

Vols ajudar els teus? Contractar en Bankia una assegurança de decessos significa oferir tranquil·litat a la teua família i una atenció especialitzada davant la pèrdua d'un ser estimat.

  Avantatges de Bankia Sempre

  Garanteix la coordinació, l'organització i la prestació dels serveis funeraris en cas de defunció. D'esta manera tindràs coberts totes les despeses i tots els tràmits necessaris quan una persona mor. Ajudem així els familiars en moments tan difícils en simplificar tots els tràmits burocràtics inherents al sepeli i a l'enterrament.

   • L'assegurança de decessos cobreix tant les necessitats convencionals (caixa, cotxe fúnebre, nínxol, incineració, etc.), l'assistència en viatge, l'assistència a persones (ajuda psicològica, tramitació de documents, consultes jurídiques familiars, etc.) com les necessitats per tradició o costums familiars d'àmbit social.
   • Tot això amb l'atenció personalitzada d'un gestor d'assistència disponible les 24 hores del dia, 365 dies a l'any i en qualsevol lloc del món.
   • Bankia Sempre una assegurança anual renovable a prima periòdica.
   • Pensat per a qualsevol persona menor de 70 anys i especialment recomanat per a famílies.
   • Posa a la teva disposició, un catàleg de més de 20 servicis addicionals, que poden ser utilitzats pels assegurats en qualsevol moment.
   • Servicis distingits per trams d'edat que comprenen des de l'ajuda personal a domicili fins l'assistència postpartisc per a mare i nadó.

   

   

  En els moments difícils ens en preocupem nosaltres.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.