Assegurances Llar

Assegurances Llar

dibuixe d'una casa cremant-se
 • Tots tenim alguna por... Allunya'ls amb les teues assegurances Bankia

Amb les teues Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 debades.

Informa-te'n en www.tusegurotienepremio.es

Volem que disfrutes de la teua vivenda amb total tranquil·litat, sense preocupacions

Davant de qualsevol imprevist que pugues tindre, tant dins com fora d'ella, disposaràs de les millors cobertures i servicis assistencials

Les millors assegurances per a la teua llar

 • Assegurança de Llar

  Assegurança de la llar

  Les millors cobertures i una completa assistència en la llar. Per a qualsevol tipus d'imprevist.

 • Assegurança de llar tot risc

  Assegurança Llar Tot Risc

  L'assegurança més completa per a la teua llar, que t'oferix grans avantatges.

 • Parella besant-se en la galta

  Descompte Nòmina

  Si tens la nòmina domiciliada en Bankia, beneficia't de fins a un 25% de descompte en la teua assegurança de la llar.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contracten assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequie està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).