Assegurança de la ltlar

Contractar en Bankia la teua assegurança de la llar significa disposar de les millors cobertures i servicis assistencials. I disfruta de la teua vivenda amb una total tranquil·litat.

  Avantatges de l'Assegurança Llar

  L'Assegurança Llar cobrix els riscos de danys materials als quals pot estar sotmesa la teua vivenda, mobiliari i pertinences que conté, així com la responsabilitat civil i cobertures assistencials dels assegurats. La seua cobertura comprén danys per aigua, incendi, trencament de vidres, danys estètics, robatori, enfonsament del terreny, etc.

  Es tracta d'una assegurança molt complet que t'oferix assistència total a la llar:

  • Servici de reparació per avaria mecànica, elèctrica o electrònica dels electrodomèstics de gamma blanca que es troben a l'habitatge assegurat.
  • Servici gratuït de bricolatge a domicili per a determinats servicis.
  • Servici d'assistència informàtica personalitzada. Servei de recuperació de dades i còpia de seguretat, amb la possibilitat de sol·licitar l'assistència tècnica a domicili per a la reparació d'equips, amb un preu especial.
  • Servici d'orientació jurídica telefònica sobre qualsevol dubte jurídic.
  • Servici d'orientació mèdica per a consultes relacionades amb la salut.
  • Prestacions especials com inhabitabilitat de l'habitatge, reposició de documents i altres despeses: extinció, desenrunament i bombers.
  • Cobertura Protecció Digital per a oferir més seguretat als nostres clients: servei d'esborrament del rastre digital i localització i bloqueig de dispositius mòbils en cas de pèrdua, robatori i furt.

   

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.