Assegurances de salut

Assegurances de salut

dibuix d'un peu embenat
 • Simulador d'assegurances de salut

Amb les teues Assegurances Bankia1 no només tindràs la tranquil·litat d'una de les millors assegurances, també t'emportaràs una EXPERIÈNCIA2 debades.

Informa-te'n en www.tusegurotienepremio.es

Vols cuidar la teua salut i la de la teua família?

Tindre una assegurança de salut significa disposar d'una cobertura assistencial mèdica de qualitat per a tu i la teua família, totalment personalitzada i adaptada al perfil de cada assegurat. Disfruta d'unes prestacions sanitàries exclusives.

Una assegurança mèdica per a cada necessitat

Estem segurs que vols cuidar la teua salut i la de la teua família

 • Xiqueta fent riure al seu pare

  Salut Quadre Mèdic

  Disfruta de la més alta qualitat en assistència mèdica dins d'un ampli quadre de professionals i centres concertats.

 • Salut Reemborsament

  Salut Reemborsament

  Tria lliurement el metge i l'hospital al qual vols anar, amb les màximes cobertures arreu del món.

Les nostres assegurances

 • Assegurança de Vida Risc

  Estem segurs que vols garantir la protecció econòmica de la teua família.

 • Assegurança d'accidents

  Et garantim la protecció que necessites en cas d'accident.

 • Assegurança de Decessos

  Tindràs coberta la coordinació, l'organització i la prestació dels servicis funeraris.

Si desitges consultar el nostre catàleg d'Assegurances Caser, accedix al llistat.

 • Quin és el període de carència en una assegurança de salut?

  Generalment, la majoria de les prestacions de l'assegurança d'assistència sanitària comencen a prestar servei en el moment de la seua contractació, però per poder utilitzar alguns dels serveis concrets que s'hi inclouen, l'assegurat, de vegades, ha d'esperar un temps.

  Per exemple, en cas que l'assegurat haja de passar per una intervenció quirúrgica, el termini de carència serà de 6 mesos.

1. Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

2. Promoció vàlida fins a exhaurir existències (150.000 unitats), per a clients que contracten assegurances de Vida, Accidents, Llar, Decessos Salut i Actes comercialitzats per Bankia, consistent en l'entrega d'un codi promocional canviable per una Experiència en el web www.tusegurotienepremio.es. L'obsequie està subjecte a tributació, de conformitat amb la fiscalitat vigent i serà assumida pel client en la corresponent declaració d'IRPF. Bases notarials (PDF, 190 kB).