Segur que et sorprendràs

  En Bankia t'oferim una de les millors assegurances de vida i accidents, autos i llar (1) perquè disfrutes de la protecció i d'una de les cobertures més àmplies del mercat.

  • Amb tu Assegurança de vida disfrutes de la protecció necessària davant una situació econòmica imprevista a un cost molt assequible. Amb un 15% de descompte el primer any si el prenedor té una altra assegurança Mapfre mediada per Bankia.
  • Busques la tranquil·litat davant qualsevol accident?, amb el Assegurança d'Accidents Nexe tindràs una indemnització de 100.000€. I si tu cònjuge o parella contracta un altre assegurança d'Accidents Nexe et beneficies d'un 20% de descompte sobre la prima neta.
  • Tria per al teu cotxe l' Assegurança d'Auto que més s'ajuste a les teues exigències, incloent entre altres, l'assistència en viatge il·limitada, més de 2.600 grues, el servici porta a porta, vehicle de substitució i totes les cobertures del mercat.
  • Seguretat per a la teua llar amb l' Assegurança de Llar que inclou les prestacions més innovadores com la reparació d'avaries d'electrodomèstics de gamma blanca, bricolatge, robe i robe fora de l'habitatge entre altres. I si tens la nòmina (2) o pensió domiciliada a Bankia, et llevem les principals comissions en tots els teus comptes a la vista (3) i et beneficies d'un 25%, 20% 15%, 10% i 5% de descompte durant els 5 primers anys de vigència de la pòlissa.

   

  (1) Assegurances mediades per BANKIA MEDIACIÓ operador de Banca Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF A-40148884) i domicili social a Paseo de la Castellana, 189, 28046. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.
  (2) Nòmina igual o superior a 450 € o pensió igual o superior a 200 €.
  (3) Segons condicions generals, disponibles a més en oficines Bankia i bankia.es