Pago entre amigos Bizum

Pagar la teua part del compte del restaurant, l'entrada d'un concert o el regal d'un amic és ara més senzill gràcies al servici Pagament entre amics Bizum de Bankia Wallet.

Què és el Pagament entre amics Bizum?

 • És la nova proposta de Bankia per a fer xicotets pagaments entre amics o coneguts: la teua part del compte del restaurant, l'entrada del concert, la despesa comuna de gasolina en un viatge...

  L'enviament d'efectiu es fa des del teu mòbil de manera instantània. No necessites saber el número de compte de la persona que rebrà els diners, només conéixer el seu telèfon o correu electrònic.

Què necessites?

 • La pròxima vegada que vulgues enviar diners a un amic, només has de:

  • Accedir a l'opció “Pagament entre amics Bizum” en el menú lateral de l'app Bankia Wallet.
  • Polsar el botó “Pagar."
  • Y seleccionar el destinatari en l'agenda del teu mòbil.


  El destinatari rebrà un missatge en el seu mòbil avisant-li que ja té els diners disponibles, i només haurà de baixar-lo en el seu compte a través de la seua App Bankia Wallet o seguint les instruccions que rebrà en el seu telèfon.

  Preguntes freqüents Pagament entre amics Bizum (PDF, 900 kB)

Promoció

 • Utilitza el nou servei Pagament entre amics de Bankia Wallet i podràs guanyar una de les 100 Targetes regal Netflix que sortegem.

  * Promoció vàlida entre l'1 i el 30 de novembre 2016 per a persones físiques majors d'edat, clients de Bankia que utilitzen el servici Pagament entre amics de Bankia Wallet (import mínim per operació 5 €), consistent en la realització d'un sorteig de 100 targetes regal NETFLIX de 15 € cada una, i que els agraciats podran bescanviar pel servici de subscripció Netflix. Mostra termes i condicionsde la targeta regal Netflix. Més informació sobre la promoció en les bases notarials (PDF, 131 kB) o en la teua oficina Bankia.