Cuenta Un&Dos

1 /6
Este número és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menor risc, i 6/6 de major risc.
El Banc està adscrit al Fons de Garantia de Depòsits d'Entitats de Crèdit. Per a depòsits en diners, l'import màxim garantit és de 100.000 € per depositant en cada entitat de crèdit.
 • Un compte perfecte

  Per al dia més important de la teva vida

 • Sense comissions. Servici de casaments de Zankyou inclòs. Targeta Un&Dos amb assegurança de cancel·lació gratuït.
 • Ninot verd amb cartera

Cuenta Un&Dos: El compte que necessites per al teu casament

El vestido de novia, las invitaciones, el photocall? Hay tantos detalles que preparar en una boda? Para hacerte la vida más fácil, Bankia y Zankyou (el portal online líder de bodas en España) se han unido para crear una cuenta perfecta para gestionar el día más importante de tu vida.

Acabes de començar a organitzar el teu casament? Necessites un compte corrent i una targeta per a posar en marxa tot el que cal preparar. Contracteu ara la Cuenta Un&Dos en línia i disfrutareu de tots els seus beneficis.

Compte sense comissions

Perquè el que necessites és un compte sense comissions(1):

 • Manteniment i administració del compte debades.
 • Transferències en euros a la UE sense comissions, a través dels canals en línia.
 • Ingrés de xecs nacionals debades.

Targeta Un&Dos amb assegurança de compres debades

Para todos los gastos que vais a tener para preparar el enlace, paga con tu tarjeta Un&strong>Dosstrong>: una targeta de dèbit que inclou una assegurança(2) que, en cas de cancel·lació de l'esdeveniment per causa justificada(3), cobrix les compres fetes amb ella en proveïdors adherits al Marketplace de Zankyou, o el que és el mateix, més de 10.900 proveïdors, tant empreses físiques com en línia, fins un màxim de 5.000 ?.

Un compte 100% en línia

Accedix al teu compte i fes totes les teues gestions on i quan vulgues des de l'àrea de clients Bankia En línia i des de l'app de Bankia.

Servici de casaments Zankyou

 • Web de casament gratuïta i totalment personalitzable.

  Exemples de webs
 • Llesta de casament Un&dos que inclou un pack Un&dos premium per al seu web, on els nuvis podran beneficiar-se de:
 • Llesta de casament gratuït(4) 100% cash i transferències il·limitades
 • 50 € de regal de benvinguda que tindràs disponible en el teu perfil de Zankyou, només per tindre el compte Un&dos. Per a la qual cosa vulgues: el fotògraf, les flors, el maquillatge o el que més t'abellisca.
 • Dissenys premium, galeria PRO i xat d'ajuda a convidats.
 • I a més, la Llesta Un&dos inclou una assegurança de cancel·lació de casament per causa justificada, per cobrir les compres fetes amb la Tarjea Un&dos a proveïdors del Marketplace de Zankyou, tant en seus tendisques físiques com en en línia, per valor de 5.000 €.

Consulta totes condicions en zankyou.es.

Què he de fer per contractar-la?

L'única condició per a començar a disfrutar d'este compte i tots els seus avantatges és que els titulars del compte siguen els dos contraents (majors de 18 anys) i que mantinguen el seu perfil 100% digital:

 • Tota la nostra correspondència serà sense paper, així cuidem el medi ambient.
 • Informar-nos del teu mòbil i la teua adreça electrònica.
 • Permetre rebre comunicacions comercials. Tenim coses molt bones que oferir-te i no volem que te les perdes.
 • La gestió del teu compte ha de ser 100% en canals digitals (Bankia En línia, App i caixers). Queden exempts d'esta condició els reintegraments superiors a 600 € que es podran fer en oficines, així com l'ingrés de xecs sense perdre els beneficis de la Cuenta_ON.

Obri el teu compte a Bankia En línia.

Una vegada la tingues activa, podràs donar d'alta la teva llesta de casaments en Zankyou (recorda que ha de ser abans del 31-12-2019).

 

Informació Precontractual Específica (IPE) Cuenta Un&Dos (PDF, 77,9 kB).

Document Informatiu Comissions Cuenta Un&dos (PDF, 287 kB).

Llesta de servicis més representatius associats a un compte de pagament (PDF, 149 kB).

(1) Compte exempt de comissions de: administració i manteniment del compte, així com de la quota d'alta i manteniment de les targetes de Dèbit Un&Dos associades, transferències en euros en països membres de la UE, fetes en canals digitals, sempre que tots els titulars complisquen el perfil digital (correspondència exclusiva per Internet, mòbil i adreça electrònica informat, desitja publicitat en tots els canals i transaccionalitat exclusiva en canals en línia). En cas que no es complisca el perfil digital, la comissió de manteniment del compte serà de 5 € al mes, i de 28 € a l'any la de targeta. Els ingressos de xecs en euros pagadors en el mercat nacional sempre seran gratuïts. Compte 0% TAE.

(2) Assegurança col·lectiva mitjançat per SegurBankia, SA Correduría de Seguros del Grup Bankia (NIF A-78685740) i domicili social en Paseo de la Castellana, 189, 28046 Madrid. Inscrita en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb la clau J-0632. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

(3) L'Assegurador reemborsarà al Titular de la targeta l'import dels servicis que no es puguen disfrutar derivats de la cancel·lació de Casament del titular de la targeta per alguna de les causes garantides i que li siguen facturats en concepte de despeses no reemborsables, degudament estipulats en les condicions de contractació del proveïdor. Per a més informació, consulta la pòlissa de l'assegurança (PDF, 309 kB) o consulta en la teva oficina.

(4) Fins els 3.000 euros en regals rebuts i només a partir d'este import, el cost per gestió aplicat és de l'1% + 1 €. Els nuvis poden triar si l'assumixen ells o seus convidats, en del qual últim cas no té cost per a ells.