Tarjeta Cáritas Crédito

  • Utilitza la targeta i dóna un 0,7% de teus compres a Cáritas Diocesana de la Regió de Múrcia.

  • I, a més. Quota gratuïta, tant en l'alta com en la renovació.
  • targeta caretes bankia

Avantatges de la Targeta Caretes Crèdit

Amb la targeta Cáritas Crèdit dónes suport a Cáritas Diocesana de la Regió de Múrcia donant el 0,70% de l'import de les compres que faces amb la targeta.

Pots triar la modalitat de pagament que preferisques:

  • A finals de mes, sense interessos, o
  • Ajornat els pagaments el 5%, 10%, 25% o 50% del crèdit disposat.

Disfruta de la comoditat de poder triar com disposar del teu diners en caixers, directament del saldo del teu compte o si el preferixes, del crèdit de la teva targeta.

I a més, la targeta incorpora tecnologia contactless, cosa que et permet fer operacions amb només acostar-la al terminal. Si l'import és inferior a 20 €, no serà necessari teclejar el PIN per validar l'operació.

Si no recordes el Pin, pots consultar-ho en l'App de Bankia, a Bankia en línia, o a través del telèfon 91 602 46 80.

I més avantatges:

  • Quota d'alta i manteniment gratuïts
  • Fins 4 reintegraments al mes a dèbit sense comissió en més de 16.000 caixers inclosos en l'acord de Bankia amb Euro6000 i Banc Sabadell, si tens els teus ingressos domiciliats a Bankia(1).
  • Descompte del 3% en les estaciones de servici Shell i 2% en estaciones de servici Galp adherides a Espanya(2), sense límit d'import.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 80 kB).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobrix Apple Pay (IOS), Samsung Payi Google Pay.

I aprofita't de tindre PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.

 

(1) Entitats Euro6000 adherides: Abanca, Caixa Ontinyent, Caixa Espanya-Duero, CajaSur, Cecabank, Colonya Caixa Pollença, Ibercaja, Kutxabank, Liberbank i Unicaja. A partir del 5é reintegre mensual, el cost que et repercutirem serà de 0,65 € per reintegre. Es consideren ingressos domiciliats les nòmines per import igual o superior a 700 € i la pensió o desocupació per import igual o superior a 200 €.

(2) Consulta les estaciones de servici adherides en el següent enllaç.