Tarjeta Crédito Oro

  • Accedix a un club de prestigi on qualsevol són avantatges

  • Límit de crèdit des de 2.500 euros. Assegurança d'accidents fins 600.000 euros gratuït. Descompte de fins el 15% en vehicles Hertz.
  • Targeta de Crèdit Or

Avantatges de la Tarjeta Crédito Oro

  • Disfruta d'un límit de crèdit des de 2.500 euros per fer teus compres o disposar de diners en efectiu en caixers. L'abone de l'import sol·licitat el podràs fer el dia 1 del mes següent o bé ajornar el pagament.
  • A més, la Tarjeta Crédito Oro t'oferix gratuïtament una assegurança d'accidents de fins 600.000 euros i una assegurança d'assistència en viatge.
  • També comptes amb un 15% de descompte en el lloguer de vehicles Hertz amb el Codi de Descompte Promocional (CDP) que et facilitaran en la teva oficina Bankia.
  • I perquè portes un control detallat de les teues despeses pots consultar el detall dels moviments les 24 hores del dia a través de Bankia En línia o, si ho prefereixes, t'enviarem mensualment un extracte amb totes les teues operacions.
  • Descompte del 2% en les estaciones de servici Galp i 3% en estaciones de servici DISA/Shell sense límit d'import, tant en combustible com en tendisca, a Espanya.
  • Condicions preferents en el servici AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, sobrereserva o retards en vols amb eixida des d'i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seua reclamació, ni al llarg del procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 20% per als titulars d'una targeta Visa Bankia Premium en comptes del 30% habitual. Més informació en el següent enllaç.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 80 kB).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobreix Apple Pay (IOS), Samsung Pay i Google Pay.

I aprofita't de tindre PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.