Tarjeta MTV Crédito

  • Bankia i MTV et proposen junts una targeta

    Ompli d'avantatges i amb múltiples descomptes

  • L'alta de la targeta és gratuïta. Accés premium a l'app MTV Play. 2% de descompte en gasolineres Galp.
  • Targeta MTV

Avantatges de la Tarjeta MTV Crédito

  • Accés als continguts premium en l'app MTV Play: el canal MTV en directe i els episodis complets disponibles des de la seua app...
  • 3% de descompte en la recàrrega de mòbil en caixers Bankia.
  • Descompte del 2% en les estaciones de servici Galp i 3% en estaciones de servici DISA/Shell sense límit d'import, tant en combustible com en tendisca, a Espanya.
  • Condicions preferents en el servici AirRefund, per a reclamacions a aerolínies per cancel·lació, sobrereserva o retards en vols amb eixida des de i arribada a Europa. El titular de la targeta no ha d'avançar cap despesa, ni a l'inici de la seua reclamació, ni al llarg del procés. Només si la resposta al seu cas és favorable, AirRefund descomptarà una comissió que serà del 25% per als titulars d'una targeta Visa Bankia en comptes del 30% habitual. Més informació en el següent enllaç.

I recorda que pots domiciliar teu Tarjeta MTV de Crédito en Bankia.

Pots consultar la Informació normalitzada europea. Crèdit al consum (INE) (PDF, 80 kB).

La teva targeta en el mòbil

Coneixes Bankia Wallet? L'app amb què podràs comprar amb el teu mòbil Android sense portar la targeta damunt.

A més, només a Bankia pots pagar amb totes les plataformes digitals de forma fàcil i segura. Descobrix Apple Pay (IOS), Samsung Payi Google Pay.

I aprofita't de tindre PayPal en els nostres canals. Pots vincular un compte PayPal, consultar moviments i afegir targetes Bankia a PayPal directament des de l'app Bankia i Bankia En línia.