Perquè tu i la teua família necessiteu centrar-vos en el que realment importa, et donem la tranquil·litat perquè estigues segur passe el que passe.

  Podràs disfrutar de la millor assegurança de vida per a tu i per als teus, al millor preu.Baixa't les condicions completes (PDF, 185 kB).

  Consulta la calculadora Assegurança Vida Nexe.

  Avantatges

  • En Bankia t'oferim una opció asseguradora innovadora que garantix un capital de 10.000 €, davant l'eventualitat d'una malaltia greu, càncer de mama i/o càncer de pròstata.
  • Posa a la teua disposició un capital de 1.500 € per a fer front a saldos pendents de targetes de crèdit, en cas de defunció.
  • Addicionalment, podràs afrontar el pagament de rebuts gràcies a la seua garantia addicional de 1.500 € en cas de defunció.
  • I tot açò, amb capitals addicionals de defunció i invalidesa absoluta permanent, per només 250 € anuals*.

   

  Una nova forma de garantir la protecció econòmica de la teua família

   

  * Prima sense impostos ni recarregue Consorci

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.