Pagament entre amics Bizum

Pagar la teua part del compte del restaurant, l'entrada d'un concert o el regal d'un amic és ara més senzill gràcies al servici Pagament entre amics Bizum de Bankia Wallet.

 

Si portes mòbil, portes diners

 • Grup de persones fent-se un fotografia

  Promoció actual: Utilitza Bizum i menja't el món. Sortegem 20 packs d'experiències gastronòmiques amb estel Michelin. #SiLLevasMovilLLevasDinero. Disfruta #foodie #yummy

  Consulta les condicions (PDF, 104 kB)

Què és el Pagament entre amics Bizum?

 • És la manera més fàcil de fer xicotets pagaments(1) entre amics o coneguts: la teua part del compte del restaurant, l'entrada del concert, la despesa comuna de gasolina en un viatge...

  L'enviament d'efectiu es fa des del teu mòbil de manera instantània. No necessites saber el número de compte de la persona que rebrà els diners, només conéixer el seu telèfon o correu electrònic, i el pagament es fa de mòbil a mòbil.

Què necessites?

  • Tindre el número de telèfon actualitzat amb nosaltres. Ens el pots facilitar des de qualsevol dels nostres caixers, des de l'Oficina Internet, des de l'App o en qualsevol oficina.
  • Tindre un mòbil Android o iOS.
  • Podràs utilitzar Bizum a través d'App Bankia o a través de Bankia Wallet. Pots baixar-te qualsevol de les app des de Google Play o AppStore
  Icona de baixa Google Play Icona de baixa d'App Store
  • Activa el servici i llest!Recorda, la teva clau no canvia si ja operes amb els canals digitals de Bankia.

  A partir d'ara, podràs enviar diners als teus amics de la manera més fàcil. Accedix a l'App de Bankia i utilitza Pagament entre amics Bizum. Fàcil, còmode i assegurança.

   

  (1) Des de 0,50€ a 500€. núm. màxim d'operacions rebudes per dia: 20 operacions. Núm. màxim d'operacions rebudes per mes: 30 operacions. Núm. màxim de sol·licituds de pagament enviades per mes: 30 operacions.