Servicio FinanExpress Bankia

Finança teus compres, rebuts i impostos domiciliats en qualsevol moment i segons les teues necessitats.

Avantatges del Servicio Finanexpress

 • Amb el Servicio FinanExpress pots finançar les teues despeses del dia a dia de manera ràpida i senzilla des dels nostres canals digitals o qualsevol caixer Bankia:

  • Els càrrecs que tingues en el teu compte, tant de rebuts domiciliats com de les compres que faces amb la teva targeta de dèbit.
  • Els pagaments efectuats amb la teva targeta de crèdit, ja siguen compres, reintegraments o traspassos (Servici Diners Ja), o el propi pagament mensual de la targeta a finals de mes.

  Així, amb el Servicio FinanExpress podràs fraccionar totes estes operacions fins a 12 mesos. D'aquesta manera, en menys d'un minut tindràs la teva operació ajornada perquè pugues abordar-la en còmodes quotes. I recorda que pots consultar còmodament des de Bankia En línia totes les teues operacions.

  No esperes més per adaptar els pagaments de la teva targeta a les teues necessitats i disfruta de la comoditat de no fer cap tràmit addicional.

  Per saber més sobre el funcionament del Servicio FinanExpress, pots consultar la següent Infografia explicativa (PDF, 178 kB).