Servicio FinanExpress Bankia

Finança les compres, els rebuts i els impostos domiciliats en qualsevol moment i d'acord amb les teues necessitats.

Avantatges del Servici Finanexpress

 • Amb el Servici FinanExpress pots finançar les teues despeses del dia a dia de manera ràpida i senzilla des dels nostres canals digitals o des de qualsevol caixer Bankia:

  • Els càrrecs que tingues en el teu compte, tant de rebuts domiciliats com de les compres que faces amb la teua targeta de dèbit.
  • Els pagaments efectuats amb la teua targeta de crèdit, siguen compres, reintegraments o traspassos (Servei Diners Ja), o el mateix pagament mensual de la targeta a final de mes.

  Així, amb el Servici FinanExpress podràs fraccionar totes estes operacions en fins a 12 mesos. D'esta manera, en menys d'un minut tindràs la teua operació ajornada perquè pugues abordar-la en còmodes quotes. I recorda que pots consultar còmodament des de Bankia En línia totes les teues operacions.

  No esperes més per a adaptar els pagaments de la teua targeta a les teues necessitats i disfruta de la comoditat de no fer cap tràmit addicional.

  Per a saber més sobre el funcionament del Servici FinanExpress, pots consultar la següent Infografia explicativa (PDF, 178 kB).