Servicio Pensión

Perquè en Bankia pensem en tu i en la forma de facilitar el teu dia a dia, t'oferim solucions concretes per a les teues necessitats. Domicilia la pensió i disfruta de grans avantatges i descomptes.

Avantatges del Servici Pensió

 • El Servici Pensió t'oferix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials:

  • Et traiem les comissions amb la teva pensió domiciliada.
  • Servici de descobert per valor del 70% de la pensió, amb un màxim de 800 ?.
  • Avance de la data d'abone de la pensió al dia 25 de cada mes (pensions contributives, Règim General de l'INSS).
  • Servei d’alertes a mòbils gratuït (inclou els 50 primers missatges en el semestre, missatges addicionals: 0,15€ per missatge + IVA).
  • Gestió gratuïta del canvi de domiciliació de rebuts en compte.
  • Tarjeta de crédito Bankia gratuitastrong> para el titular solo por realizar una compra al año con ella. Llevat de targetes Iberia (Sendo i Max), ViaT, Gasoil, Business, Professional, Platinum, Infinite i Comerç. En cas contrari, es cobraran 34 ?.
  • Targeta Daurada Renfe (Mastercard) modalitat dèbit o crèdit a partir dels 60 anys, amb descomptes en bitllets de tren i altres servicis d'interés com a Protecció Legal Avançada amb Legálitas, Servici d'Orientació i Assegurança de Segona Opinió Mèdica.
  • Descomptes en assegurances de la llar.
  • Activitats gratuïtes i promocions al millor preu perquè pugues aprofitar al màxim el teu temps lliure. Tot un món de avantatges sènior al teu abast.

   

  Servici descobert per a titulars del servici pensió que estiguen al corrent de pagaments, per a atendre càrrecs domiciliats i compres a dèbit. En cas d'operacions de reintegraments en caixers, el límit de descobert del compte no podrà excedir 200 €. El servici descobert inclou 15 dies de bonificació de la comissió per reclamació de posicions deutores. Transcorregut este termini, si el compte segueix sense regularitzar es generarà una comissió per reclamació de posicions deutores de 35 €.

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks, Bankia Mapfre Vida i SA NOSTRA Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

Condicions de la contractació del servici

  • El Servici Pensió oferix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials, sempre que esta pensió siga igual o superior a 200 €.

Com domiciliar la teua pensió

 • Pots domiciliar la teua pensió fàcilment només omplint les dades del següent Formulari de domiciliació pensió (PDF, 195 kB) incloent el número de compte Bankia en què vol que es faça l'abone.

  Recorda imprimir, firmar i entregar el document en els Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social.