Servei de domiciliació de rebuts

Còmode, ràpid i senzill. Nosaltres ens encarreguem del necessari per canviar la domiciliació dels teus rebuts.

Avantatges del Servici Domiciliació de Rebuts

 • Si el que busques és una gestió més ràpida dels rebuts, pots fer-ne el pagament i la domiciliació a través dels nostres caixers automàtics i els nostres canals digitals*.

  De la manera més senzilla:

  • Selecciona l'opció «Pagament de Rebuts».
  • Seguix les indicacions: dades de l'emissor, import, etc.
  • Comprova les dades i accepta l'operació.
  • Pots domiciliar els teus rebuts en el moment del pagament marcant l'opció SI en l'apartat «Domiciliació de rebuts».

  Nosaltres ens encarreguem de tot el que calga per a canviar la domiciliació dels teus rebuts de la manera més còmoda i segura per a tu.

  * Serveis disponibles les 24 hores. Els pagaments efectuats entre les 22 h i 23:59 h es faran efectius amb la data del dia següent.

50 premis de 1.000 euros

 • La vida és més fàcil quan comptes amb avantatges

  Domicilia els teus rebuts i participa en el sorteig* de 50 premis de 1.000 euros.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada en Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domicilien algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut.

   

  *Promoció vàlida de 01/03/18 al 01/10/18 i del 01/10/18 al 30/03/19, consistent en dos sortejos (07/11/18 i 07/05/19 respectivament) de 25 premis de 1.000 € cadascun, per a clients persones físiques, que tinguen domiciliada la nòmina ≥ 450 € o pensió ≥ 200 €, o gestionen el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servici de Canvi de Domiciliació, o bé domicilien rebuts a través de Bankia en línia, App Bankia o caixers automàtics habilitats. Sorteig condicionat a l'obtenció de punts segons estos criteris: per tindre la nòmina o pensió domiciliada a Bankia, 2 punts. Per cada rep domiciliat a través del servici de canvi de domiciliació, 2 punts, per cada rep domiciliat a través de Bankia en línia, App Mòbil, Bankia o Caixer, 2 punts. El premi dinerari té consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte que serà deduïda de l'import del premi. Per a més informació, consulte en les Bases notarials (PDF, 129 kB) les condicions de la promoció. També disponibles en oficines Bankia.