Servei Pensió

Perquè en Bankia pensem en tu i en la forma de facilitar el teu dia a dia, t'oferim solucions concretes per a les teues necessitats. Domicilia la pensió i disfruta de grans avantatges i descomptes.

Avantatges del Servici Pensió

 • El Servici Pensió t'oferix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials:

  • Et traiem les comissions amb la teua pensió domiciliada.
  • Servei de descobertper valor del 70% de la pensió, amb un màxim de 800 €.
  • Avançament de la data d'abonament de la pensió al dia 25 de cada mes (pensions contributives, Règim General de l'INSS).
  • Servei d’alertes a mòbils gratuït (inclou els 50 primers missatges en el semestre, missatges addicionals: 0,15€ per missatge + IVA).
  • Gestió gratuïta del canvi de domiciliació de rebuts en compte.
  • Targeta de crèdit Bankia gratuïta per al titular només per fer una compra a l'any amb ella. Llevat de targetes Iberia (Sendo i Max), ViaT, Gasoil, Business, Professional, Platinum, Infinite i Comerç. En cas contrari, es cobraran 34 €.
  • Targeta Daurada de Renfe (Mastercard), modalitat dèbit o crèdit a partir dels 60 anys, amb descomptes en bitllets de tren i altres serveis d'interés com Protecció legal avançada amb Legálitas, Servei d'orientació i Assegurança de segona opinió mèdica.
  • Descomptes en assegurances de la llar.
  • Activitats gratuïtes i promocions al millor preu perquè pugues aprofitar al màxim el teu temps lliure. Tot un món de avantatges sènior al teu abast.

   

  Servici descobert per a titulars del servici pensió que estiguen al corrent de pagaments, per a atendre càrrecs domiciliats i compres a dèbit. En cas d'operacions de reintegraments en caixers, el límit de descobert del compte no podrà excedir 200 €. El servici descobert inclou 15 dies de bonificació de la comissió per reclamació de posicions deutores. Transcorregut este termini, si el compte segueix sense regularitzar es generarà una comissió per reclamació de posicions deutores de 35 €.

  Assegurança de la llar mediada per BANKIA MEDIACIÓ Operador de Banca-Assegurances Vinculat, S.A.U. (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.

Condicions de la contractació del servici

  • El Servici Pensió oferix l'avantatge d'accedir a diferents productes en condicions especials, sempre que esta pensió siga igual o superior a 200 €.

Com domiciliar la teua pensió

 • Pots domiciliar la teua pensió fàcilment només omplint les dades del següent Formulari de domiciliació pensió (PDF, 577 kB) incloent el número de compte Bankia en què vol que es faça l'abone.

  Recorda imprimir, firmar i entregar el document en els Centres d'Atenció i Informació de la Seguretat Social.

120 premis de 1.000 euros

 • Domicilia els teus rebuts i participa en el sorteig* de 120 premis de 1.000 euros.

  • Clients amb la nòmina o pensió domiciliada en Bankia: 2 PUNTS.
  • Clients que domicilien algun rebut: 2 PUNTS per cada rebut.

   

  *Promoció vàlida d'1/03/18 al 01/10/18 i de l'1/10/18 al 30/03/19, consistent en dos sortejos (07/11/18 i 07/05/19 respectivament) de 25 premis de 1.000 € cadascun, per a clients persones físiques, que tinguen domiciliada la nòmina ≥ 450 € o pensió ≥ 200 €, o gestionen el canvi de domiciliació bancària dels seus rebuts a través del Servici de Canvi de Domiciliació, o bé domicilien rebuts a través de Bankia en línia, App Bankia o caixers automàtics habilitats. Sorteig condicionat a l'obtenció de punts segons estos criteris: per tindre la nòmina o pensió domiciliada a Bankia, 2 punts. Per cada rep domiciliat a través del servici de canvi de domiciliació, 2 punts, per cada rep domiciliat a través de Bankia en línia, App Mòbil, Bankia o Caixer, 2 punts. El premi dinerari té consideració de guany patrimonial sobre el qual es practicarà la corresponent retenció fiscal vigent a compte que serà deduïda de l'import del premi. Per a més informació, consulte en les bases notarials (PDF, 136 kB) les condicions de la promoció. També disponibles en oficines Bankia.