TPV Virtual

 • Fes el salt al món del comerç electrònic (eCommerce)

  Amb la nostra passarel·la de pagament en línia

 • Suporta múltiples idiomes, monedes, targetes. Control sobre les teues vendes. Diverses modalitats de pagament.

Avantatges del TPV Virtual

Bankia t'oferix solucions segures i innovadores, adaptades a les teues necessitats, juntament amb un equip d'especialistes en plataformes de pagaments virtuals que t'ajudaran a traure el màxim rendiment al teu negoci en línia. D'esta manera, podràs comercialitzar els teus productes a través d'internet d'una manera fàcil i segura.

T'assistirem durant tot el procés d'integració del TPV Virtual Bankia (suport pre instal·lació) i, una vegada completat, disposaràs de suport especialitzat per a qualsevol consulta o gestió que necessites.

Consulta les Recomanacions de seguretat en pagaments per Internet (PDF, 221 kB)del Banc Central Europeu.

 

Funcionalitats

El TPV Virtual Bankia posa a la teua disposició un ampli catàleg de servicis i funcionalitats que potenciaran el teu comerç electrònic.

 • Solución globalstrong>: suporta múltiples idiomes, monedes, targetes (Visa, Mastercard, American Express i DinersClub) i la cartera virtual iupay!
 • Total compatibilidadstrong>: es pot instal·lar amb independència del sistema operatiu i del llenguatge de programació del comerç.
 • Diverses modalitats de pagaments.
  • Servici Divisa Elecció per als teus clients estrangers: el titular de la targeta pot escollir pagar en la seua pròpia moneda, si és diferent de l'euro.
  • Pagaments recurrents: permet la subscripció periòdica del titular de la targeta a un servei oferit pel comerç.
  • Preautorització: retenció que es realitza al titular de la targeta mentres es reserva o es confirma l'import exacte de la compra. Assegura al comerç el cobrament de l'import retingut.
  • Identificació: similar a la preautorització, però en comptes de retenir l'import només es valida la identitat.
  • Devolucions/Cancel·lacions: el TPV virtual cerca l'operació original i realitza un abonament de l'import total o parcial al titular de la targeta.
  • Multiidioma i multidivisa.
 • Control sobre tus ventasstrong>: posem a la teua disposició un mòdul d'administració per a fer consultes de moviments, consultes de totals, anul·lació d'operacions, devolucions, etc.

Mòduls Open Source

Posem a disposición de los comercios que utilizan gestores de contenidos web de código abierto (open source) para eCommerce, un conjunto de módulos que permiten integrar de forma rápida y sencilla el TPV acronym>Virtual Bankiastrong> con su página web. D'esta manera, podràs oferir als teus clients el pagament amb targeta.

Gràcies a estos mòduls, el teu eCommerce podrà suportar totes les operacions habituals de comerç digital; pagos, devoluciones, autentificaciones de los titulares, preautorizaciones, pago exprés, pago de suscripcionesstrong>, etc.

Volem que la teua pàgina no siga només un canal de comunicació amb els teus clients, sinó també de venda.

 

Virtuemart Zen_Cart Magento
Open_Cart Prestahop Woo_Commerce

Baixar mòduls open source