Ajudes Agràries PAC

Ajudes Agràries PAC

Semillas
  • Simulador d'ajudes agràries

Perquè les xicotetes coses comencen per una xicoteta llavor

Apostem per estar al teu costat en el creixement de la teva explotació agrícola, començant des de la primera llavor de hui, fins tot el que estiga per vindre demà...

Compromesos des de hui

Tramitació d'ajudes

Perquè el futur està ple deoportunitats per al teu negoci, en Bankia mantenim un compromís molt clar amb tots els agricultors i ramaders, amb solucions que realment s'ajusten a les seues necessitats.

Per això, et facilitem els tràmits administratius de les teues ajudes i subvencions agràries PAC. Així de simple.

  • Acosta a la teva oficina habitual l'expediente de tramitació d'ajudes PAC de l'exercici anterior.
  • Completarem la informació en l'oficina i procedirem a la tramitació de teus ajudes i subvencions agràries PAC.
  • I, si ho necessites, te n'anticipem(1) l'import.


T'esperem en la teua oficina Bankia habitual.

A més, perquè sempre pugues comptar amb algú, posem a la teua disposició tota una sèrie de servicis especialment enfocats al sector agrícola que ajudaran a fer que la teua terra genere els fruits que esperes.

 

Anticipa la teua Ajuda

Qui treballa en el camp ho sap: el futur comença hui.

Bankia t'ajuda a cobrar com més prompte millor les teues ajudes i subvencions agràries. Només domiciliant-les podràs disposar de la bestreta de les teues ajudes, per a cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

I a més, et traiem les comissions (2)

Agricultor o ramader! Amb la domiciliació de la teua Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servici en tots els teus comptes.

 

(1) Finançament de la inversió subjecta a concessió del risc per part de Bankia.

(2) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificada de no consumidor i que complix un d'aquests requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació en els últims 4 mesos o 3 operacions en els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o desocupació domiciliat (mín. 200 €).