Ajudes Agràries PAC

Noia plantant en l'hort. Assegurances Agràries

Ajuda, tota; complicacions, cap.

Les Ajudes agràries requerixen una atenció especial, per això t'oferim múltiples avantatges en la tramitació de la PAC. En la teua oficina habitual trobaràs el suport, l'experiència i la professionalitat necessaris per a ajudar-te en la tramitació.

Totes les soluciones adaptades al camp

Tramitació d'Ajudes

 

En Bankia t'ajudem a la tramitació de les teues Ajudes PAC.

En les nostres oficines especialitzades trobaràs personal que t'ajudarà i tramitarà l'Ajuda PAC davant les administracions públiques de cada comunitat autònoma.

 

  • Tramitació senzilla i simplicitat en la documentació requerida.
  • Sistema àgil.
  • Experiència
  • Assessorament tècnic agrari

A més, volem recompensar-te posant a la teua disposició el Servici Protecció Jurídica Premium (6) amb el qual podràs disfrutar, de manera gratuïta, d'assessorament jurídic per al teu negoci, amb advocats especialitzats en totes les matèries i un telèfon d'atenció exclusiu per a tu.

 

“Et traiem les comissions”

 

Agricultor o ramader!, amb la domiciliació de teua Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servici en tots els teus comptes.

 

  • Eliminem les comissions d'administració i manteniment de tots els teus comptes a la vista (1).
  • Eliminem la quota de totes les teues targetes business professional de dèbit i crèdit estàndard (2).
  • Eliminem les comissions per retirar efectiu a dèbit fins a 4 vegades al mes, en caixers d'Espanya (3).
  • Eliminem les comissions de tots els teus ingressos de xecs/pagarés nacionals en euros en tots els comptes en què eres titular beneficiari.
  • Eliminem les comissions en l'emissió de transferències per qualsevol canal i import (4).
  • També et traiem les comissions en tots els comptes personals a la vista.

 

Anticipa la teua Ajuda

 

T'ajudem a cobrar com més prompte possible les teues ajudes i subvencions agràries.

Només domiciliant-les podràs disposar de l'Ajuda ja (5), per a cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

(1) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificat de no consumidor i que complix un d'estos requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació en els últims 4 mesos o 3 operacions en els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o Desocupació domiciliat (mín. 200 €). TAE del compte 0%.

(2) En queden excloses les targetes affinity, marca compartida tipus or i superiors.

(3) Reintegraments gratuïts a dèbit il·limitats amb targetes Bankia en caixers Bankia. 4 reintegraments sense comissió al mes per client, no per targeta, en les entitats Banc Sabadell i Euro 6000 adherides: Abanca, Banco Castilla La Mancha, Banco Mare Nostrum, Caixa Ontinyent, Caja España-Duero, Caja Sur, CECABank, Colonya Caixa Pollença, Ibercaja, Kutxa Bank, Liberbank i Unicaja. A partir del quart reintegrament, el cost serà de 0,65 euros. Condicions generals inscrites en el Registre de Condicions Generals de la contractació, a disposició del client en oficines Bankia i bankia.es, Per ser tu – Autònom.

(4) Per a transferències nacionals i països de la Unió Europea subjectes al Reglament 924/2009, amb despeses compartides.

(5) Finançament de la inversió subjecte a concessió del risc per part de Bankia.

(6) Servici exclusiu gratuït durant un any prestat per Legálitas per als clients que domicilien les seues ajudes i subvencions agràries en un compte no consumidor per un import mínim de 1.250 euros.