Ajudes Agràries PAC

Brot verd eixint de terra. Assegurances Agràries
  • Simulador de bestreta d'ajudes agràries

Junts sembrant Futur

Volem estar al teu costat en el creixement de la teua explotació agrícola, començant des de la primera llavor de hui i fins tot el que haja de vindre demà...

Compromesos des de hui

Tramitació d'Ajudes

 

Perquè el futur està ple deoportunitats per al teu negoci, en Bankia mantenim un compromís molt clar amb tots els agricultors i ramaders, amb solucions que realment s'ajusten a les seues necessitats.

Per això, et facilitem els tràmits administratius de les teues ajudes i subvencions agràries PAC. Així de simple.

  • Porta'ns la documentació de l'exercici anterior.
  • Procedirem a la tramitació de les teues ajudes i subvencions agràries PAC sense cap cost.
  • I si ho necessites, te n'anticipem (1) l'import.

T'esperem en la teua oficina Bankia habitual.

A més, perquè sempre pugues comptar amb algú, posem a la teua disposició tota una sèrie de servicis especialment enfocats al sector agrícola que ajudaran a fer que la teua terra genere els fruits que esperes.

 

Anticipa la teua Ajuda

Qui treballa en el camp ho sap: el futur comença hui.

Bankia t'ajuda a cobrar com més prompte millor les teues ajudes i subvencions agràries. Només domiciliant-les podràs disposar de la bestreta de les teues ajudes, per a cobrir aquelles despeses que no poden esperar.

 

I, a més, Et traiem les comissions (2)

Agricultor o ramader! Amb la domiciliació de la teua Ajuda PAC deixaràs de pagar les comissions de servici en tots els teus comptes.

Però la cosa no s'acaba ací. A més, volem recompensar-te posant a la teua disposició el Servici Protecció Jurídica Premium (3), amb què podràs disfrutar gratuïtament d'assessorament jurídic per al teu negoci, amb advocats especialitzats en totes les matèries i un telèfon d'atenció exclusiu per a tu.

(1) Finançament de la inversió subjecta a concessió del risc per part de Bankia.

(2) Autònom, comerciant o professional liberal, titular d'un compte qualificat de no consumidor i que complix un d'estos requisits: assegurances socials (durant almenys els últims 3 mesos) o impostos domiciliats (almenys una operació en els últims 4 mesos o 3 operacions en els últims 12 mesos) o les ajudes agràries PAC domiciliades, o nòmina (mín. 450 €) o pensió (mín. 200 €) o Desocupació domiciliat (mín. 200 €).

(3) Servici exclusiu gratuït durant un any prestat per Legálitas per als clients que domicilien les seues ajudes i subvencions agràries en un compte no consumidor per un import mínim de 1.250 euros.