Línia 401 – Boví Reproducció i Producció

Per a estar segur i tranquil, assegura la teua explotació

La línia 401 és una assegurança d'explotacions de boví per a reproducció, recria i producció càrnia que permet al ramader, a partir d'una cobertura bàsica, millorar la seua assegurança amb les garanties que millor s'ajusten a la seua explotació.

És una assegurança flexible i amb garanties que permeten al ramader personalitzar-les en funció de les seues necessitats.

  Cobertures

  La línia 401 sorgix de la fusió de les línies 102, 136 i 185* que cobrixen els riscos generals de l'explotació ramadera mitjançant una cobertura bàsica amb la possibilitat d'ampliar les cobertures i d'adaptar-les a les necessitats de l'explotació, incloent la retirada i destrucció de cadàvers.

  * Boví reproductor i recria, alta valoració genètica i reproductors bovins d'aptitud càrnia.

  Mòduls disponibles

  Garantia bàsica:

  • Sanejament bàsic (franquícia danys 20%), febre aftosa, EEB, riscos climàtics, atac d'animals, mort massiva i període improductiu per mort massiva.

  Garanties addicionals:

  • Malalties, accidents individuals, sanejament extra amb pèrdua de producció, mastitis, meteorisme, mortalitat per diverses causes, carboncle, disminució de la prolificitat, retirada i destrucció de cadàvers… i pèrdua de qualitat de la llet.

  Subvencions

  Subvenció que concedix el MAGRAMA a través d'ENESA:

  TIPUS DE SUBVENCIÓ

  % DE SUBVENCIÓ

  Base

  26

  Finançament SAECA

  1

  Contractació col·lectiva

  5

  Característiques assegurat

  10

  Renovació

  5

  ADSG

  5

  Producció ecològica

  3

  TOTAL:

  55%

  Dates de contractació

  Data d'inici

  Data de fi

  01/06/2017

  31/06/2018

   

  A més, amb el finançament del 100% de la prima

  Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.