Col·lectius Vida i Accidents

Oferix als teus empleats una remuneració addicional donant-los cobertura en situacions de defunció o d'invalidesa permanent.

    Característiques

    • Assegurança pensada per a empreses que vulguen garantir la tranquil·litat dels seus treballadors i de les seues famílies en cas de defunció i/o accident.
    • Amb Bankia pots adaptar el capital d'indemnització que vulgues i ajustar-ho a les necessitats de l'empresa. A més, comptes també amb garantia addicional d'invalidesa i doble capital per defunció accidental.

    á

    Assegurances mitjançades per BANKIA MEDIACIÓN Operador de Banca-Seguros Vinculado, SAU (NIF: A-40148884) i domicili social al passeig de la Castellana, 189, 28046 - Madrid. Inscrit en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d'Assegurances, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, amb la clau OV-0034. Subscrits contractes d'agència d'assegurances amb Mapfre Espanya, Mapfre Global Risks i Bankia Mapfre Vida. Assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera coberta segons legislació vigent.