eCommerce: crea el teu negoci en línia

En Bankia treballem constantment per a oferir-te les millors solucions, perquè el dia a dia del teu negoci siga més fàcil.

Per este motiu, hem arribat a un acord amb Palbin perquè oferisca a tots els clients que tinguen TPV Virtual Bankia la possibilitat d'obrir el seu propi negoci en Internet i puguen crear de manera senzilla la seua pàgina web, amb unes excel·lents condicions.

Com funciona?

  • Sense quota d'alta.
  • 3 primers mesos sense cost de manteniment*.
  • 15% de descompte sobre les tarifes de Palbin de manera indefinida.


  És temps de mirar el futur, és temps d'Internet.Crea el teu negoci en línia i disfruta de tots els avantatges del Servici de Comerç Electrònic de Bankia.

  A més, al gestionar els teus pagaments a través del TPV Virtual Bankia vores com totes les necessitats del teu negoci es veuen satisfetes amb un ampli catàleg de servicis i funcionalitats.

   

  * Servici oferit per Palbin per a clients que tinguen contractat un TPV Virtual amb Bankia, es registren i activen la seua tenda en línia amb Palbin a través de http://ecommerce.bankia.com. La promoció consistix en: 1er mes gratuït al registrar-se, 2n i 3er mes amb quota gratuïta per a clients que durant el primer mes hagen activat la tenda contractant un pla trimestral o anual i un descompte del 15% sobre la tarifa Palbin, sempre que es complisquen les condicions indicades. El client pot cancel·lar l'ús del servici usant la secció d'administració destinada a este efecte, amb almenys una setmana d'antelació a la següent data de facturació.