TPV Virtual

 • Fes el salt al món del comerç electrònic (eCommerce)

  Amb la nostra passarel·la de pagament en línia

 • Suporta múltiples idiomes, monedes, targetes. Control sobre les teues vendes. Diverses modalitats de pagament.

Avantatges del TPV Virtual

Bankia t'oferix solucions segures i innovadores, adaptades a les teues necessitats, juntament amb un equip d'especialistes en plataformes de pagaments virtuals que t'ajudaran a traure el màxim rendiment al teu negoci en línia. D'esta manera, podràs comercialitzar els teus productes a través d'internet d'una manera fàcil i segura.

T'assistirem durant tot el procés d'integració del TPV Virtual Bankia (suport pre instal·lació) i, una vegada completat, disposaràs de suport especialitzat per a qualsevol consulta o gestió que necessites.

Consulta les Recomanacions de seguretat en pagaments per Internet (PDF, 215 kB)del Banc Central Europeu.

 

Funcionalitats

El TPV Virtual Bankia posa a la teua disposició un ampli catàleg de servicis i funcionalitats que potenciaran el teu comerç electrònic.

 • Solució global: suporta múltiples idiomes, monedes, targetes (Visa, Mastercard, American Express i DinersClub) i la cartera virtual iupay!
 • Total compatibilitat: es pot instal·lar amb independència del sistema operatiu i del llenguatge de programació del comerç.
 • Diverses modalitats de pagaments.
  • Servici Divisa Elecció per als teus clients estrangers: el titular de la targeta pot escollir pagar en la seua pròpia moneda, si és diferent de l'euro.
  • Pagaments recurrents: permet la subscripció periòdica del titular de la targeta a un servei oferit pel comerç.
  • Preautorització: retenció que es realitza al titular de la targeta mentres es reserva o es confirma l'import exacte de la compra. Assegura al comerç el cobrament de l'import retingut.
  • Identificació: similar a la preautorització, però en comptes de retenir l'import només es valida la identitat.
  • Devolucions/Cancel·lacions: el TPV virtual cerca l'operació original i realitza un abonament de l'import total o parcial al titular de la targeta.
  • Multiidioma i multidivisa.
 • Control sobre les teues vendes: posem a la teua disposició un mòdul d'administració per a fer consultes de moviments, consultes de totals, anul·lació d'operacions, devolucions, etc.

Crea el teu negoci en línia

En Bankia treballem constantment per a oferir-te les millors solucions, perquè el dia a dia del teu negoci siga més fàcil.

Per este motiu, hem arribat a un acord amb Palbin perquè oferisca a tots els clients que tinguen TPV Virtual Bankia la possibilitat d'obrir el seu propi negoci a internet, creant de manera senzilla la seua pàgina web amb unes excel·lents condicions.
Crea el teu negoci en línia.

Mòduls Open Source

Posem a disposició dels comerços que utilitzen gestors de continguts web de codi obert (open source) per a eCommerce, un conjunt de mòduls que permeten integrar de forma ràpida i senzilla el TPV Virtual Bankia amb la seua pàgina web. D'esta manera, podràs oferir als teus clients el pagament amb targeta.

Gràcies a estos mòduls, el teu eCommerce podrà suportar totes les operacions habituals de comerç digital; pagaments, devolucions, autenticacions dels titulars, preautoritzacions, pagament exprés, pagament de subscripcions, etc.

Volem que la teua pàgina no siga només un canal de comunicació amb els teus clients, sinó també de venda.

 

VirtueMart

Zencart

Magento

Open Cart

Prestashop

Woo Commerce

Baixar mòduls open source