Aportacions a plans de pensions

Aportacions a plans de pensions

 • Devolució primera aportació

Contracta-ho en línia i aprofita esta oportunitat

Els plans de pensions Bankia t'el posen fàcil: Contracta en línia un pla d'aportacions* periòdiques i t'abonem en compte la primera aportació.

Tria el pla que millor s'adapta a tu d'acord amb la teva edat i garantix els ingressos de la teva jubilació, per poder disfrutar-los al màxim.

Si necessites més informació també pots contactar amb el teu gestor.

Assegurar el teu futur mai no havia sigut tan fàcil. Fins el 30 de juny contracta-ho en línia i aprofita esta oportunitat. Bases Notarials de la promoció (PDF, 554 kB).

Bankia Gestió Experta

Què és Banca Personal?

Banca Personal és un servici d'alt valor per a clients que necessiten assessorament personalitzat

 

 • Un gestor personal sempre a la seua disposició.
 • Assessorament i planificació financera.
 • Productes i servicis adaptats a les seues necessitats.
 • Informació clara i transparent, les 24 hores.
Home veient portàtil. Avantatges de ser client

Avantatges de ser client

Com a client de Bankia Banca Personal, tindrà a la seua disposició a un equip preparat per a seleccionar les millors oportunitats en cada moment i per a apropar-li les alternatives més interessants per a les seues inversions.

Assessorament personalitzat

Com a client de Banca Personal de Bankia, té a la seua disposició l'assessorament del seu gestor personal, amb el suport d'un equip de professionals, que li ajudarà a seleccionar les millors alternatives per a la seua inversió.

Conversa entre dos persones. Assessorament
Chica morena amb carpeta anotant. Proposta

Sol·licite una proposada d'inversió personalitzada

Productes exclusius per a adaptar-nos al que necessite

 • Chico parlant pel mòbil. Plans perfilats

  Plans de pensions perfilats

  Perquè trobe el que millor s'adapta a vosté en funció del seu perfil de risc i de la seua edat.

  Un pla

  Per a cada perfil de risc

  Aportacions

  Periòdiques o úniques

 • Pareja mirant en un portàtil. Bankia Evolucion

  Fons Bankia Evolución

  Amb un estricte control del risc i les millors oportunitats d'inversió en cada moment.

  Màxima

  Diversificació

  Rendibilitat

  En qualsevol entorn de mercat

 • Targeta Platinum Banca Personal

  Targeta Platinum Banca Personal

  Una targeta que li obri les portes d'un espai exclusiu ple d'avantatges.

  Accés

  Sales VIP d'AENA

  Assegurança

  Assistència en viatges

Chica subjectant unes ulleres. Butlletí setmanal

Consulte el nostre Butlletí Setmanal, amb tota la informació de mercats que li interessa

Una altra informació d'actualitat

 • Panda Mobile Family

  Tenim per a tu la suite de seguretat que et permet protegir-te en l'ús de la tecnologia.

 • Bankia Estudis

  Anàlisi sobre qüestions econòmiques, bancàries i d'actualitat.

 • Informació de mercats

  Cotitzacions de valors i dels principals índexs i divises.

* Bankia és l'Entitat Depositària i Promotora. Bankia Pensiones EGFP SA, és l'Entitat Gestora. Bases dipositades davant de notari a la vostra disposició. S'aplicarà la normativa fiscal en vigor. Promoció vàlida per a la selecció de plans individuals inclosos en les Bases Notarials, per la contractació d'un pla sistemàtic d'aportació periòdica mensual d'almenys, 50 ? mensuals a través del canal en línia en què estiga disponible l'operativa (Bankia En línia i/o App Bankia), per a clients que no tinguen donat d'alta cap pla sistemàtic d'aportació periòdica a 30 d'abril de 2019. Queden exclosos els plans de pensions associats i del sistema d'ocupació. Serà condició obligatòria que el client sol·licite, en el canal en línia de contractació disponible, l'assignació de l'obsequie a través de la fitxa de sol·licitud, el mateix dia de contractació del pla sistemàtic i d'abone de la primera aportació. Així mateix, per a l'entrega de la bonificació promocional serà necessari que el partícip accepte, mitjançant la firma de la fitxa d'acceptació, que el dret consolidat de tots els plans de pensions que el client tinga a Bankia com comercialitzador dels mateixos, a data de l'assignació de la bonificació promocional, no es veja reduït com a conseqüència de mobilitzacions d'eixida cap uns altres plans de pensions diferents dels inclosos en present promoció (ja siguen gestionats per Bankia Pensiones o per unes altres entitats gestores), o com a conseqüència del cobrament de la prestació en forma diferent a la renda financera i/o assegurada, i que el pla sistemàtic d'aportació periòdica mensual contractat i que dóna dret a participar en esta promoció, no es done de baixa o siga reduïda la seua quantia o periodicitat, fins transcorreguts 60 mesos des de l'assignació de la bonificació promocional. Promoció limitada a l'abone net en compte de l'import de la primera aportació feta al pla sistemàtic mensual amb un màxim de 300 euros per client. L'acció comercial estarà vigent del 6 de maig al 30 de juny de 2019. El Document de Dades Fonamentals per al Partícip dels plans pot sol·licitar-se gratuïtament i ser consultat enwww.bankiapensiones.esi en les oficines del comercialitzador. Per al càlcul del capital acumulat s'ha suposat una rendibilitat anual del 3% (esta rendibilitat té caràcter merament estimatori i no suposa una garantia de resultats futurs), fins els 67 anys.