Tarjeta Vía T

  • Contracta la Targeta Via T per als teus vehicles d'empresa

    I circula per les autopistes sense parar-te en les platges de peatge

  • Vàlid per a les autopistes de tot Espanya. Descomptes per assiduïtat en el trànsit. Cobrament directe en el compte associat.
  • Targeta Via T

Com funciona

Tan senzill com col·locar la targeta al parabrisa del cotxe. D'esta manera, en passar per l'arc de la cabina de peatge un lector detecta el senyal que emet la targeta i obri la barrera sense haver d'aturar el vehicle.

El cobrament es realitza de forma mensual i directament en el compte associat al contracte del titular de l'empresa. A més, perquè pugues fer un seguiment de la despesa, una vegada al mes rebràs un extracte amb les operacions fetes identificades pels trams recorreguts. De la mateixa manera, pots consultar els moviments en qualsevol moment a través d'Oficina Internet.

Amb la Targeta Via T * no només aconseguixes un estalvi considerable en temps i combustible, sinó que també pots obtindre importants descomptes per assiduïtat en el trànsit. Estos descomptes, que poden arribar al 60% en algunes vies, són aplicats directament per l'empresa concessionària.

Per a poder accedir a una informació més detallada sobre les vies on es pot utilitzar el VIA T, així com els descomptes citats anteriorment, consulta la pàgina web www.viat.es

Avantatges de la Targeta Via T

  • Permet circular per les autopistes sense haver d'aturar-se a les àrees de peatge. Possibilitat d'estendre'n l'ús a la resta d'Europa en el futur.
  • Ofereix descomptes per habitualitat.
  • Enviament d'un extracte mensual de la liquidació corresponent a la targeta per a l'empresa i un altre per a cada beneficiari.
  • La quota de manteniment és gratuïta durant el primer any de contractació.

 

*Vos informem que la contractació d'este producte s'ha de fer a través de la vostra oficina Bankia. Esta operació requereix el cobrament d'una quota de 30 € pel dispositiu. Transcorreguts 5 o 6 dies des de la contractació del producte, haureu de recollir la Targeta Via T a la vostra oficina.